01 December 2012

Hantu Budak Perempuan Teriak Dalam Lif


Bayangkan diri you all berada dalam situasi macam ni, apa yang you all akan buat? Wahhhh tolonglah, janganlah saya terkena situasi macam ni. Sebab saya ni memang penakut, ekeke. Silap-silap pengsan la pula dalam lif. 

Tapi rasa kasihan pula dengan orang tua yang ketakutan tu. Nasib baik tiada yang lemah jantung. Hasihhh, berani juga dorang buat lawak macam ni. Kalau di Malaysia maybe sudah kena saman ni. Jangan lupa tengok sampai habis, bahagian paling 'last' memang lucu. 

You all rasa ada tak yang marah kena lawak macam ni? Manalah tahu kan, ada yang marah, ataupun ada yang tak takut hantu silap-silap dia pergi tampar pula budak tu sebab dia ingat hantu betul. :D


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More