21 October 2011

You Know What I'm Saying? #1



Children with disabilities are like butterflies with a broken wing. They are just as beautiful as all others, but they need help to spread their wings.




5 Sweet Roses!:

Very true!

Bila saya tengok ni gambar, terdetik dalam hati...kanak-kanak yang tidak sempurna tapi full of spirit! Senyuman menggambarkan yang dia sangat menikmati hidupnya...

Kita yang sudah besar panjang dan sempurna tubuh badan, sikit-sikit ada masalah mesti mengeluh. Kadang-kadang ada pula yang sampai mahu bunuh diri...

Thanks for sharing Azura. Walaupun komen saya ni tidak berkaitan dengan tu entry tapi dapat juga motivasi...

Betul bah tu Jane, saya pun terfikir macam tu masa nampak pic ni. Sedih owh, terus hilang rasa risau sama semua masalah saya. :)

yah ni budak full of courage owh..I adore him..budak2 lagi ia suda tau mcm mana mau cultivate dia punya kekuatan ni..

yang penting sis senyuman dia tuh..hihi..

tabah betul ni budak!

Betul tu tau, sedangkan anak kecil yang kurang upaya ni pun mampu senyum, macam tiada hal yang boleh halang dia daripada mencapai impian dia kan. Jadi, kenapa kita yang normal ni, mesti mengeluh bila kita ditimpa masalah?

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More