28 September 2011

High Heels Berapi! Tolong Panggilkan Bomba!

Lagi-lagi design high-heels yang pelik, so yang mana satu you all nak cuba, ataupun berminat untuk bagi hadiah bagi gf atau isteri? Hihihi.

Hot! Burning Your Feet!














3 Sweet Roses!:

Pelik bin ajaib betul lah heels ni haha...untuk fesyen jak boleh lah kan..

nampak seksi la lau pakai heels berapi tu..:)

@Elih~Ya bah, pelik2 designnya ni, selamat ka juga dipakai tu ya? Kikiki!

@Syahrinz~Hahahaha, seksi ka? Maybe satu hari nanti, mcm ni lah fesyen kasut kita kan? Hihihi.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More