23 August 2011

Ada iPhone 4? Mari Tengok Casing iPhone 4 Yang Pelik Ni


Dokkiri, sebuah syarikat di Jepun telah mencipta casing iPhone 4 yang pelik. Casing ini mempunyai tangan yang diperbuat daripada silikon yang dilekatkan pada belakang casing tersebut. Tekstur dan rasa tangan ini seakan-akan tangan sebenar. So kalau tengah rindu bf/gf atau kesunyian bolehlah pegang tangan tu. 


Hrmmm, satu lagi kegunaannya ialah, kita boleh gunakan tangan ni untuk pegang barang. Tapi yang ringan saja okay, jangan letak yang berat, menangis nanti kalau iPhone 4 you all pecah, hahaha.



Tapi seram owh kan? Mesti saya pengsan kalau tengah malam nampak tangan melekat dibelakang handphone. Otak kan tengah loading masa tu, ekekeke! Sesuai juga untuk takutkan orang ni, hahaha!

Ikuti cerita selanjutnya di SINI.



Cik Azura: Macam mana mau simpan dalam poket tu????


2 Sweet Roses!:

kalau dapat simpan di poket pun macam lain tu kan. rasa auwww auwww. kehkehkeh.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More