02 May 2011

OSAMA Bin Laden Berjaya Dibunuh!

Hai semua lama tak banyak cakap dengan you all, hehehe, sorry lama tak update, line broadband mengalahkan siput, mo tunggu loading pun susah, rasanya Zura kena tukar template, tapi masih malas nak cari, ehehe.

Hari ni still cuti, cuti ganti untuk Hari Pekerja, so Zura stay di rumah saja, malas nak keluar. Cuaca di Tawau, sekejap panas, sekejap mendung, sekarang nampaknya macam mahu hujan sudah ni. Bagus juga kalau hujan, boleh tidur, ekekeke!



Ada dengar cerita tak pasal OSAMA BIN LADEN? Dalam Twitter sibuk cakap pasal si Osama ni. Ramai yang cakap si Osama ni sudah mati, tak pasti jugalah. Tapi bila Zura baca berita di CNN, pihak CNN pun dah sahkan yang berita ni memang benar. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh baca di SINI.

STORY HIGHLIGHTS:
  • Osama bin Laden was the leader of the al Qaeda terrorist group
  • The Islamic militant was born into a wealthy Saudi family
  • He was behind the 9/11 attacks in the United States, among others
  • Bin Laden was killed along with other family members outside Islamabad
  • Sources say U.S officials have the body of Bin Laden
  • President Barrack Obama is expected to address the nation shortly





P/s: Ada Blackberry? Apa kata pilih pakej yang ditawarkan oleh DiGi khas untuk pengguna Blackberry?


3 Sweet Roses!:

aiyoyoyo.... kesian osama.. akhirnya. Tapi kesahihan berita ini masih belum menjadi tanda tanya. Tunggu dulu lah kalau dah betul2 heboh dalam media arus perdana kita malam ni

@Gen2Mwrah~Geng, memang dah confirm pun, tghari tadi pun dah masuk dalam berita awani. :)

ini mungkin juge desas desus barat..
agenda mereka,nak jatuh kan moral kita2

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More