23 April 2011

You Are Not Welcome In My Blog! You Are Such A Jerk!

Paling tak suka orang yang tinggalkan komen macam ni, ingatkan dia ikhlas untuk jenguk blog kita tapi bila kita klik link dia untuk visit, terus keluar iklan ChurpChurp. 

Janganlah macam ni, blogging pun mesti ada etikanya, jangan suka visit blog kawan, then tinggalkan link iklan Says.my ataupun ChurpChurp sebagai link untuk kawan visit kembali. Duit yang ko dapat tu pun tak berkat tau! Melampau!

Waaahhhh macam best jak komennya kan? Ingatkan  berguna juga entry dalam blog sampai ada juga yang sudi share di blog dorang. Ish ish ish.

Bila kita mouse-over ke nama pengomen, keluarlah link ini, link ke iklan ChurpChurp. Miss Glory, sila jaga etika anda sebagai blogger. And for your information, you are not welcome in my blog anymore, go get a life! (in translation: GET LOST!)

6 Sweet Roses!:

marah erk..
sabar2..
biasa la tue..
asam gaaram kehidupan seorang blogger.

slalu juga sa ken atu zura.. skit juga ati tp biar la..pandai2 durg ..makan hala @ x..durang punya pasal... chill my fren..

hehehehe.. ada juga macam tu ya... macam2

cool bah. ala biasa la mcm tu. aku dah banyak kali kena. sambil senyum saja close balik. kasi ikhlas ja, diorang untung, kita tidak kurang apa2

selalu jugak kena mcm tu. budak2 zaman skng. teda benda lain sdh mau dorang buat tu.

Ya bah gink, bikin sakit hati, boring ni kalau jumpa terus org2 mcm ni.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More