02 April 2011

[Video] Apalah Yang Baby-baby Comel Tengah Cerita Ni? Macam Bergosip Jak.

 

 Hahaha, comelnya baby-baby ni. Entah apalah yang dorang tengah cerita tu, sampai ketawa-ketawa lagi. Video ni menjadi famous dalam sekelip mata, aduiii bahasa DADADA kali ni. Masa kita kecil pun maybe macam ni kan? Hahahaha!
Okaylah, tak sempat nak cerita lebih ni, dah sampai masa balik, ekeke. Lap u all, enjoy this video.


2 Sweet Roses!:

comey je..
pe la diorg cakap kan..hukhuk

@Ieyla~Hahaha, comel kan, macam betul je dorang tu bercerita, maybe tengah syiuk cerita pasal mama kot, hahaha.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More