07 April 2011

Terima Kasih Atas Doa Kamu Semua! :)

Credit image: Graphicshunt.com
Hai semua, apa kabar hari ni? Sihat tak? Zura tengah sibuk kemas barang-barang Zura, mulai 15 April ni, Zura akan mula berkerja di company baru. Mudah-mudahanlah semuanya berjalan dengan lancar.

Sebelum tu, Zura nak ucapkan terima kasih kepada semua kawan-kawan, tak kiralah di Facebook, Twitter & Blogger yang turut mendoakan semoga papa Zura cepat sembuh. Terharu baca doa dan komen-komen you all semua.

Untuk pengetahuan kamu semua, papa Zura masih ditahan di wad. Doktor masih perlu menjalankan pemeriksaan lebih lanjut. Semalam lepas habis kerja, Zura ikut mama and adik-adik pergi lawat papa di hospital. Kesian papa, dia nampak lemah. Tapi sempat juga dia buat lawak. Ish ada-ada jak papa ni. Sakit macam tu pun masih ada mood buat lawak.

Tapi Zura respect juga sama papa, sebab semangat berjuang dia sangat kuat. Sedangkan doktor ada bagi tahu kemungkinan besar dia mengalami pendarahan di otak, dan jantung, paru-paru serta buah pinggangnya sudah rosak. Peluang untuk sembuh, tipis. Tapi syukurlah Tuhan mendengar doa-doa kita semua. Amin amin amin.

Okaylah ya, Zura nak sambung kemas barang ni, banyak lagi nota yang perlu Zura siapkan, nota ni Zura buat khas untuk pekerja yang akan menggantikan Zura. So, senang sikit dia guna untuk buat rujukan bila ada masalah.

For your information, company lama Zura ni still mencari pekerja. Mereka sedang cari pekerja untuk jawatan GENERAL CLERK. Kalau you all tinggal di Tawau dan sedang mencari kerja, dan teringin untuk mencuba nasib, boleh PM Zura di Facebook Zura. Zura boleh aturkan masa untuk interview. Okay? 



A Sincere Smile,



8 Sweet Roses!:

gudluck sis...
hope ur dad will get well soon..

Hrp semua berjalan lancar zura.. for u and your dad... :D

@Ieyla~Thanks ya sweetie, mudah2anlah macam tu, ihihihi. :)

@Just~Thanks ya Just, mudah2anlah tiada apa2, risau juga ni, kadang2 sekejap jak tu sa dapat happy, lepas tu ada lagi masalah, bingung sa owh, tahun ni banyak betul masalah. :(

mudah mudahan semuanya selamat bagi ayah lu..doakan untuk beliau erk..

@One2Paii~Mudah2anlah kan, aminnnn, owh ya, congrats gink, comel baby. :)

harap papa zura cepat sembuh..

hm..mungkin zura boleh cuba mendalami blog ini

http://buahpinggangsihat.com/

ada banyak maklumat bagus, untuk pesakit buah pinggang, masih ada harapan..jadi sekarang mungkin apa yg boleh dilakukan adalah mencegah supaya tak jadi lebih teruk

@TE~Thanks ya, nanti Zura check out blog yang TE bagi tu. :')

congrats zura..harap2 happy k..:)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More