11 April 2011

Kepada Admin Page [FUCK SABAH], Sila Tutup Page Yang Menunjukkan Kebodohan Kamu!

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_156579144398862&ap=1
Wahhh sedap2 buat page yang terang2 menunjukkan kamu ni RACIST! Inikah semangat 1Malaysia? Hebatnya! 

Entah apa nak jadi dengan admin page ni, cinta kau kena tolak oleh sumandak Sabahan ka? Anduk kesian bah dia. Ihihihi. Muka jelek takpa bah, tapi kalau perangai jelek macam ni, mana2 perempuan pun tak berminat okay. Suit yourself!

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_156579144398862&ap=1
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000455968324
Dibawah ni antara gosip2 hangat yang dorang bincangkan dalam page ni. Banyak lagi sebenarnya, malas nak printscreen, some of it ada unsur lucah. Kesyiukan kali dorang gosip2 macam ni kan? Hahaha. 




Jika kamu anti-racism, sila report page ini. TQ. Malas nak komen lebih-lebih, nanti sama level jak sama katak2 dibawah tin ni.


P/s: Kalau image tak jelas, click for larger image atau terus click link dibawah image. :)


7 Sweet Roses!:

my word : Kurang ajar punya admin 2~
macam la dia tu baik sangat bha..
grrr~

pity them..tgk muka admin dia tuh pun mcm penagih dadah punya rupa..

haisshh..memng nda patut..
kurang kasi sayang bha tu kali...
nda dikawan sama budak sabah agaknya tu...
tu la begitu tu..kesian...

tinguk itu muka admin, taw yg muka urang bodoh sudah.
hahaha..

kasian itu admin. misti ni kes cinta ditolak sumandak sabahn, terus ja bikin ini kali.

Teruk betul oh. Sa pun kapanas juga nampak ni group tadi.. Ish, budak2 buduh teda kerja baini admin dia.

bikin panas owh kan Zura..seapa la ni...aihhhh...memang budak mcm ni kurang kasih sayang bah ni

Itulah bah, heran owh kan, kenapa juga mo buat page begini. Yang join tu pun ikut juga bodoh. Tiada kerja lain ka bulih buat? Ish ish ish.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More