02 March 2011

Tumpang Tanya, Ada Jual Ubat Untuk Penyakit Malas Ka?

Holla semua, sorry lama tak update blog, busy sikit, tengah sibuk buat closing account untuk 2010, pening kepala tengok ledger untuk setahun tu, belum siap check lagi, huh.

Sebenarnya Zura tiada idea untuk buat entry baru, ada juga rasa-rasa nak buat entry tutorial yang simple macam dibawah ni, tapi tak tau mana satu yang nak dibuat dulu, boleh tak you all pilih satu untuk Zura?

1. Tutorial cara download video dari Youtube dengan FreeStudio
2. Tutorial convert video Youtube kepada Mp3 dengan FreeStudio
3. Tutorial buat photo collage/video dengan Picasa
4. Tutorial buat Shoutmix icon dengan Photoscape
5. Tutorial download Mp3
Ermm, bingung.

Atau you all ada tutorial lain nak request? Let me know, Zura akan cuba sedaya upaya untuk buat, kalau Zura tak pandai, Zura akan cari blog yang ada buat tutorial tu. Ada juga benda untuk buat entry, ekekeke! :)

Okaylah, jangan lupa sarapan ya. Dan jangan lupa senyum selalu. Jom tengok video dibawah ni, cuteeeee!


0 Sweet Roses!:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More