12 March 2011

Tolong Doakan Saya :)

Credit image: Adila
Hai semua, apa kabar? Lama tak sembang kan? Sorry Zura lama tak update blog, tiada idea sebenarnya, dan kebelakangan ni, banyak sangat masalah. Sampai nak update blog pun susah.

Hari ni Zura nak g interview, tolong doakan Zura semoga berjaya dalam interview ni ya, tak kisahlah dapat atau tidak, yang penting Zura cuba. Walaupun hati sedikit sedih, sebab jika Zura berjaya dapat kerja ni, ada syarat yang Zura kena ikut. Sebenarnya hati ni rasa macam tak nak pergi interview ni.

Macam terpaksa pula kan?

Apa-apa pun, Zura percaya dengan kuasa Tuhan. Kalau Dia rasa hidup Zura akan lebih baik bila dapat kerja ni, pasti Dia akan tolong Zura lalui interview ni dengan baik. 

Happy blogging semua, love you all, especially my beloved blogger family, WSB. :)


8 Sweet Roses!:

Interview ya? Semoga berjaya.

Hope everything will be better after this... :)

gud luck dear..buat ja k.. the rest leave to God..:)

gud luck 4 d interview !!
i dah follow u..

mmg bila ada prob, idea pun prob jg.. nyway, gud luck!

Thank you semua, uhuhuhu, terharu baca wish2 kamu semua. Anyway, Zura dah dapat kerja tu, hurray, and gaji basic yang dia bagi pun sangat tinggi, adoiii diluar jangkaan Zura. Tapi boss tu bagitau company tu memang sentiasa busy, sometimes kena OT untuk siapkan kerja, takpa, Zura terima challenge dia. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More