26 February 2011

WARNING: Malware Lagi! Malware Lagi!

Aduh! Hampir sakit jantung, you all ada nampak warning Malware bila masuk blog Zura tak? Zura sarankan you all guna Mozilla Firefox untuk buka, sebab bila Zura try buka gunakan Google Chrome, keluar pula warning dibawah ni. Tapi bila gunakan Mozilla Firefox, tiada pula, ish ish ish, apa nak jadi ni.


Sumpit2u.blogspot.com. Sila update blog kamu. Susah nanti kawan-kawan semua nak blogwalking. Huhuhu. 


Untuk mengetahui sama ada blog you all ada Malware atau tidak, sila baca entry "Tutorial - Ketahui Cara Mengesan Malware Pada Blog Kita". Zura dah check tadi, blog Zura selamat dari cengkaman Malware Keparatssss! Cuma ada link dari blog kawan2 yang effect blog Zura. Hopefully dorang manage too wipe out that stupid Malware.

Owh ya, kalau you all still nampak ada warning Malware, please let me know by leaving a message at my Facebook. Huhuhu.


7 Sweet Roses!:

tada pernah sa nampak mcm ni sebab sa pki mf ja selalu ni

tak de pun malware kadang2 dr bloglist tu huhu

camne nk hapuskan bende ni.. kapersky xley nk halang k??..

jom tngok kecantikan Mengkuang Dam... :)

http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/mengkuang-dam-part-1.html

@Beaty~Hihihi, yaloh, nda tau berapa lama sudah warning tu, patutla, turun trafik tu hari, ish.

@Ieyla~Orait my dear, ihihihi.

@Puanbee~A'ah, sebab tu Zura dah buang widget bloglist tu, nak check dulu blog mana yang patut diletakkan dalam bloglist.

@Ibnushukran~Sebenarnya kalau kita tak masuk website yg ada warning ni, takde masalah, yg penting ikut steps yang Zura dah tunjukkan dalam tutorial tu. Jangan lupa check blog yg diletakkan dalam bloglist, biasanya blog kita takde masalah, tapi ada warning Malware yang dibawa dari blog yg ada dalam bloglist.

Salam... saya dah datang check in kat blog ni.... ehem...ehem.... dah jadi follower yang 555... suka ngan nombor ni... hhuhuhuu

@Oh! Azizah~Holla, sorry lama tak balas komen, ekekeke, saya pun dah follow blog kamu juga, ihihihi. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More