23 February 2011

Sejauh Mana Persahabatan Antara Blogger


Segmen ni dianjurkan oleh Bro Framestone. Jom ramai-ramai sertai segmen khas ni.

Sebenarnya segmen ni khas buat Kyerull, salah seorang rakan blogger (Sahabat Blogger) yang dimasukkan ke dalam wad. Dia mungkin akan dibedah untuk menggantikan plat besi yang patah didalam kakinya dan akan diganti dengan plat besi yang baru. Sama-samalah kita doakan semoga pembedahan tersebut berjalan dengan lancar, dan semoga dia cepat sembuh.

Untuk lihat terma dan syarat untuk menyertai segmen ini, sila ke SINI.

Selama setahun lebih Zura berblogging, antara jenis-jenis blogger yang Zura pernah jumpa:
1. Sekadar I follow U, U follow I. (Only Few)
2. Sekadar I click iklan U, U click iklan I. (Only Few)
3. Tempat berkongsi masalah hidup dan minta pendapat.
4. Berkongsi tips dan petua pasal blogging. (macam Uncle)

5. Teman ajak lepak, gathering, karaoke, tengok wayang (macam WSB).
6. Penipu. Mempergunakan kawan-kawan blogger untuk kepentingan sendiri. (Only Few)
Tapi syukurlah, kebanyakkan kawan-kawan blogging Zura semua baik-baik. Yang jahat tu pun, rasanya dah sedar kesilapan diri, masing-masing cuba perbaiki diri. Zura pun bukanlah perfect sangat. Ini cuma pandangan Zura saja ya. Apa-apa pun, kalau ada salah silap, Zura minta maaf ya. Sayang kamu semua.

You all pula macam mana? Kongsikan pendapat anda. :)


17 Sweet Roses!:

I baru berblogging. mula2 buat blog pasal tolong bisnes suami. Tolong onlinekan jer. at last baru teringat i suka sgt kat knowledge and nak sangat berkongsi ngan org lain. jadi blog ni akan kekal. tapi sekarang ni i sedikit sibuk sbb anak demam. xbrkesempatan nak menulis artikel. but 1 day will come. teringin jugak nak bercampur ngan kawan2 yang lain tp kelemahan i , i x pandai dlm komunikasi. sll jer org rasa jangal. mungkin lebih baik berinterksi menggunakan penulisan. anyway i nk jd kawan uols.

same2 la kite berdoa..
hope sumenye baik2 je...

@Nety~Takpe nety, saya pun tak mengaku yang saya ni pandai berkomunikasi, tapi tak salah bila kita cuba kan? Practice makes perfect :)

@Ieyla~A'ah, cian pula kan, sama2 kita doakan dia cepat sembuh. :)

saya pun masih baru dalam dunia blogger ni,thank lah berkongsi pengalaman

@Sasa~Yaloh, wish him luck. :)

@ct N honey~Don't worry, practice makes perfect. Saya pun masih belajar ni. :)

kin nak kate baru tu tak la baru sgt..cume kin melawat kawan2 once free jer la. but thanks for sharing ur experience. ;)

@Eikieyn~Owh, most welcome, keep in touch ya, ehehe :)

wah, moga dia selamat menjalani pembedahan.

berbelog dengan seikhlas yg boleh. jangan ada benci.

hehe :)

@Cat~Ya ngam tu cat, sama2 kita doakan pembedahan dia berjaya :)

best kan de kawan2 blogger yang cool~ ;)

moga kyerull cepat sembuh~

Minggu Persahabatan Ke? :)

Semoga semuanya berjalan lancar untuk Keyrull :)

eh, cik Yana tak de dalam senarai blogger kat atas tu la. Hehehe~

tapi kena ingat gak x semua bloger mcm tu... n kite pun xleh sangka kan... fkrkan je la yang baik2 tntg kengkwn kite...ok...

@Sunah~A'ah kan, kadang2 tak sangka, dari dunia blogging, boleh berkawan rapat. :)

@Yana~Hahaha, don't worry, Yana memang takde dalam senarai blogger macam tu. :)

@Dhia Delisha~Zura setuju sangat2, bukan semua macam tu, kalau kita jumpa bloggers macam tu pun, just abaikan je lah. Yang penting kita tak ikut steps mereka. :)

sa belum pernah gathering sama blogger selalu tada masa owhh

@Syairah~A'ah, ekekeke, macam2 ada. :)

@Beaty~Sa pun lum pernah, ekekeke.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More