04 February 2011

Contest Blog Paling Comel!


Hurray! Dapat tag dari my dear Khuza. Ermm, rasanya blog Zura taklah comel sangat, ekekeke, biasa2 je. Tap takpa, apa salah cuba nasib kan? :)

Contest comel ni dianjurkan oleh Creamlovebunny. So untuk lihat terma dan syarat penyertaan, sila ke SINI.

Rasanya Zura nak tag cewek2 dibawah ni, sebab blog dorang ni lagi comel dari blog Zura, ihihi.

1. Yats
2. Shiema
3. Pika

Tarikh Tutup: 05 Februari 2011

5 Sweet Roses!:

aku pn mcm ada org tag ni zura...
tp mcm nda cumil plak blog aku tu.
haha

@Mr_Mrs Mikko~Alaaahh, join jak bah, ekekeke, cuba nasib. :)

@Khuza~Ko pun sama ah, good luck sweetie, hihihi. :)

hehe... blog shiema x cumel mane pun lorr.... ade ramai lagi yg cumel tau.. tp thanks ea... tag shiema :)

bloh awak memang comel... =), good luck

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More