12 February 2011

Chef Wanita Memasak Dalam Keadaan BOGEL!


Seorang chef wanita, Flora Cheung (gambar) akan mengendalikan program masakan di televisyen dalam keadaan berbogel, lapor sebuah akhbar di Hong Kong.

Flora yang berusia 26 tahun akan menjadi hos program yang disiarkan dalam rangkaian televisyen untuk orang dewasa. "Ramai lelaki tidak mahu memasak tetapi saya mahu menjadikan mereka meminati bidang masakan," katanya kepada akhbar South China Morning Post.

Dalam program itu, jurukamera akan mengikuti Flora berjalan di pasar basah di Hong Kong. Selepas dia membeli beberapa barang untuk dimasak, dia akan pergi ke dapur untuk memasak. Wanita itu kemudian akan berbogel dengan hanya memakai apron lut sinar yang boleh menampakkan susuk tubuhnya.

Walaupun Flora bukannya seorang chef yang profesional, penerbit program itu, Jesse Au berkata, wanita tersebut akan mampu menarik minat ramai orang untuk menontonnya.

Setiap episod akan berlangsung dalam tempoh 30 minit.

P/s: Lawak juga alasannya tu. Dia ingat kalau lelaki tu banyak tengok program masakan tu, dorang ingat mo salin resepi & cara masaknya tu? Biji mata sudah terkeluar, air liur sudah meleleh, mana ingat lagi mo tengok dia masak. Sibuk figuring out saiz bodynya! Adeh! Dunia dunia. 
(geleng-geleng kepala)


2 Sweet Roses!:

@Niesyabella~Tu la pasal, tak munasabah betul la alasan dia ni.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More