18 January 2011

[Promote] Tempahan Sulaman Untuk Yang Berminat

Hai semua, hari ni Zura nak buat review untuk kawan Zura si Waty and partnernya Mimie. Dia ada menerima tempahan sulaman tau. So siapa2 yang berminat boleh lihat beberapa contoh sulaman dibawah ni, cantik kan? Especially sulaman kerawang tu, memang terpikat habis Zura tengok. Ni sikit jak ni, banyak lagi design yang ada sama dia. Cuba you all check di SINI. Jangan lupa add dia, baru you all dapat tengok semua gambarnya.


















So, kalau kamu berada di KK dan berminat untuk menyulam baju, apa kata hubungi Waty di facebooknya. Dan kalau kamu berada di Tawau pula, senang saja, just call Mimie di 0165843259. Koreklah mana-mana contoh sulaman yang kamu jumpa, dari majalah boleh, cipta sendiri pun boleh. 

Kalau kamu bingung tak tahu apa corak nak pakai, serahkan pada yang pakar, ehehehe. Bawa kain kamu, bagi si Waty atau si Mimie tengok. Sure dapat corak yang paling cantik dan sesuai dengan kain baju kamu. Trust me, hehehe. :)


P/s: Waty juga ada menjual barangan kosmetik dan juga koleksi beg. Jom kita serbu dia, jangan lupa tolong promote dengan kawan-kawan ya. :)

3 Sweet Roses!:

wah!!! cantik la zura...ok gak kah harganya...mcm mahal ja ni..huhu

zura dear,
adakah si waty itu senang untuk di temui? suda lama saya carik orang yang pandai menyulam neh d KK.

@Yats~Cuba ko call Mimie, bisa diatur tu, hihihi.

@FionaHafiz~Owh ya lupa kasi tau sis, nda lama lagi si Mimie mo singgah KK, jadi kalau ada pertanyaan kan, just call dia arrange masa jumpa, lagi senang, hehehe.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More