25 January 2011

Nora Danish Punca Perpisahan Fasha Sandha Dan Jejai? Wow!


Huiishhh, pagi-pagi lagi dah terkejut beruk baca statement dari si Jejai di myMetro yang mengatakan bahawa cinta antara dia dan Fasha Sandha telah pun berakhir. 

Hari tu cakap dah planning nak kahwin, ish. Ni tiba2 la pula cakap cinta dah berakhir. Cian Fasha Sandha. Apakah punca perpisahan mereka? Adakah benar Nora Danish punca perpisahan mereka? 

Ikuti berita selanjutnya di SINI.

3 Sweet Roses!:

Mangkali Jejai baru tersedar, Nora Danish tu tatap lawa biarpun beranak suda. Janda meletop geng!!!

Fasha Sandha ini....bulih cari yang lain lagi bah..ekekek!

(Kasihan tgk Nora Danish mengandung and bersalin tanpa suami di sisi...)

@Wyne~Cian kan dia, ni lah hukum karma. Bila kita buat jahat dengan orang lain, pasti satu hari nanti kita kena balasan. Tapi apa pun, kesian juga la si Fasha Sandha, kecewa lagi. :)

@AdiaLuze~Uiiik, macam tu ka? Ekekekeke. Takpalah, anggap je lah dorang ni takde jodoh, better lagi kalau Nora Danish jangan balik dengan si Jejai, mudah2an satu hari nanti Nora Danish akan jumpa lelaki yang setia dan terima dia seadanya.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More