25 January 2011

Histeria. Pelajar Jilat Darah Sendiri Dan Cuba Membunuh Diri!


Anggota bomba cuba menyelamatkan pelajar yang cuba terjun dari kelasnya yang mempunyai ketinggian 8 meter.
Kejadian ini berlaku apabila mangsa yang berada di dalam kelasnya yang terletak di tingkat dua bangunan itu tiba-tiba menjerit-jerit mengatakan dia hendak terjun dari kelasnya yang mempunyai ketinggian lapan meter.
Mangsa kemudiannya melompat ke balkoni melalui tingkap kelasnya selepas setengah jam menjerit-jerit. Pelajar itu juga menjilat darah di tapak tangannya yang luka dipercayai terkena cermin tingkap.

Keadaan bertambah kecoh apabila mangsa berlari-lari di sepanjang balkoni itu sebelum berdiri di hujung balkoni sambil mendepakan kedua-dua belah tangan.
Ikuti berita penuh di SINI.P/s: Kalau orang yang dah kena histeria ni, dia sendiri saja pun boleh kalahkan 10 orang. Ish pelik, tiba2 jadi kuat pula. Biasanya kalau sekolah Zura buat Kem Bina Semangat dulu, mesti ada jak pelajar2 yang kena histeria. Paling lucu bila ada satu junior Melayu ni kena rasuk tiba2 pandai cakap Mandarin, ish ish ish. Nasib baik "benda" yang rasuk dia tu tak jahat. "Dia" just nak bagitau "Dia" rindu zaman persekolahannya. Bila dia dah puas cakap, dia pun keluarlah dari badan junior tu. Ish ish ish.

4 Sweet Roses!:

@Thebeybeh~Ya bah, ko ada pengalaman ka nampak orang kena histeria?

sekolah kak munna ni dulu azura

@Munna~Ye ke sis, bahaya owh, dulu waktu sis sekolah ada tak kes macam ni?

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More