13 January 2011

Contest Blog Paling Comel, Cantik Dan Kemas!


Contest lagi, ihihihi. Dapat tag dari siapa lagi kalau bukan si Yats, kawan segilaan ku untuk join contest, miahahaha! Contest ni dianjurkan oleh Farzana Farzanto, untuk lihat terma dan syarat contest sila ke SINI.

Ada 3 kategori yang dipertandingkan iaitu Blog Paling Cantik, Blog Paling Comel dan Blog Paling Kemas. Dan satu pemenang akan dipilih untuk setiap kategori, so apa tunggu lagi, jom join ramai2.

Jangan lupa tag 5 kawan untuk join contest ni, good luck semua!

Siapa2 pun boleh join, yang penting kamu jangan lupa bagi link entry dekat blog Farzana. Good luck!


Tarikh tutup: 10 Februari 2011

12 Sweet Roses!:

gud luck ar...
moga2 kegilaan kita ni nda akan berakhir...hahaha

gud luck ar...
moga2 kegilaan kita ni nda kan pernah berakhir..hahaha

thanks azura..nanti saya try buat ya :-)
good luck to u

Cara ikut memang kena tag orang ka ni? HEHE.. all the best ya.. sy rasa sy macam nda layak jak join contest2 ni.. :">

@Yats~Bah mana jampi2 ko tu yats, kasi keluar cepat! Miahahaha.

@Mama JnJ~Join jak, saya pun try2 jak bah ni, ekekeke.

@Nonoi~Semua boleh ikut, yang penting tinggalkan link di blog Farzana. Cubalah. :)

@Stella~Welcome mandak, yuk kita join. :)

@Yuni~Thank you dear, you pun boleh join tau. :)

@Stella~Orait mandak, ekekeke.

:) terima kasih kerana menge-tag saya... heee... sorry ah... lama dah tak update blog...

@Mel~No worries sis, ekekeke. Saya pun jarang2 update blog. :)

malas pulak nak ubah2 belog sya tu... dah ok dah layout yg sekarang nie... taknak girly sangat... biar simple ja... senang org baca tak perlu pening2 dengan emoticon yang macam2 hehehehe....

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More