22 January 2011

Cash Out Nuffnang Earnings Yang Pertama! :)

Hi semua, apa kabar? Sihat tak? Zura busy sikitlah, banyak kerja yang tertunggak. So kena siapkan secepat mungkin, sebab tak lama lagi nak naik audit. 

Hari tu Zura lupa pula nak bagitau yang Zura dah dapat cheque dari Nuffnang. Masalahnya Zura tak sempat gi bank-in, sebab entah mana Zura simpan buku-buku bank Zura, ekekekeke. Balik ni kena cari lagi lah, lupa mana Zura simpan fail tu. 


Plan yang nak dibuat dengan duit ni, tak tau lagi. Maybe nak beli domain ataupun buat satu GA sempena setahun usia blog Azura Banyak Cakap. Harap-harap kesampaianlah, ekekeke.

Okaylah, Zura nak sambung buat keja dulu, malam nanti kita jumpa lagi ya. :)

12 Sweet Roses!:

congratz for the cheque zura! klu buat GA, sia kompom join pnya! :p

woooooot~~siuk! hehehe congrats dpt cek =D belanja?? hahaha^^,

tahniah!
xpayah buku bank kut..
guna je mesin deposit cek..tp nak kena ada no akaun :D

@Diya Edhayaa~Tq sweetie, ihihihii. :)

@Just~Bah bulih, tapi tiada idea ni mo buat GA apa, ekekeke.

@Mic~Bah sini ko turun Tawau, kita gi makan2, ekekeke.

@Dahlia~Huhuhu, masalahnya tak ingat nombor akaun, ekekekeke.

Tahniah mandak :)
Saya punya jauh lagi tu angka, ntah bila dapat cash out...huhu
But masing-masing punya rezeki bah kan...

GA?? Ikuutttt...

@Sumandak~Ekekeke, bah mudah2an jadi la ah buat GA, tiada idea ni, owh ya, jangan risaulah, palan2 kio, nanti bertambah juga earnings tu. Sa pun tunggu lama juga, ekekeke. :)

manad GA?? sia pun mau ikt jua....wah Tahniah owh tu cek....

@Beaty~Hihihi, lum lagi sa buat ni, teda idea, ekekeke. Nanti kalau ada sa buat sa kasitau kio. :)

wah..t leh la blanje Fiz yer..hehe

Zura.. wahh congratess yarr...
sy pun mau ikut jejak mu la...
belanja sy arr kalau sy Turun Tawann :D

@Fiz Mr.Beloved~Boleh, jom datang Tawau, ihihihi n_n

@Daja~Boleh, ekekeke, ko di Tawau ka ni?

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More