27 January 2011

Ada Rasa Geram! Ada Rasa Menyampah!

Penatnya hari ni, satu office saya kemas. Haiyaaa, saya ni merangkap kerani, merangkap cleaner sudah ni. Kedekut kan bini boss, cleaner pun tak mau cari. Malam ni boss datang, ish nasib baik bini boss tak datang. Kalau dia ada satu jam pun rasa macam 10 tahun berlalu, ekekeke.

Besok memang sah akan busy satu hari. Sebab esok ada kontena masuk. So banyak keja nak buat. Harap2 semuanya berjalan lancarlah, mulai esok, semua sistem dalam company akan berubah, harap2 semua pekerja dapat terima dan berpuas hati dengan sistem baru yang akan diperkenalkan.

Ingatkan tahun ni boleh dapat angpau and bonus tahunan. Adoiiiii, kecewa pula hati kami semua ni, sebab bini boss bilang tahun ni tiada bonus, tiada angpau, tiada limau. Melampau! Terus hilang mood mo keja ni, ish ish ish. Teruk betul, harap2 besok boss datang, ada juga dia kasi2 angpau, kalau dia ni boleh runding lagi, ekekeke.

Hrmmm, hari ni Tawau mendung jak ni, uiiinaaa kalau dirumah kompom tidur berabis ni, ekekeke. Mo main game Cityville dengan Mighty Pirate, line Streamyx offine ni KO, haissh, ada juga bawa laptop, tapi malas pula mo buka, sebab busy betul, makan lunch pun kelang kabut, ish ish ish. Owh ya, sapa main Cityville tu add lah Zura sebagai neighbour okay.

Malam ni kita sambung cerita ya, ada tutorial untuk dikongsi, tapi belum siap lagi, ekekeke. Nantikan tutorial "Letak Iklan ChurpChurp Dalam Blog". At least senang sikit orang klik iklan ChurpChurp kita kalau dorang berminat. Then, sekaligus meningkatkan unique click untuk campaign iklan ChurpChurp kita.

Okaylah, Babai! :)

3 Sweet Roses!:

dr hari tu aku mau try churp churp ni.. blm lg.. hmm.. alala... teda bonus thn ni.. kami pun nasib baik ja ada ni.. klu nda mcm thn2 sblm.. dpt suku bln ja..

@Just~Kecewa owh kami, ada sa dgr khabar angin, duit bonus pekerja tahun lalu semua masuk acc bank bini boss, melampau. Ini tahun pun nda da bonus, macam mana pekerja mo ada semangat bekerja. Angpau pun nda da ni. Kalau dulu masih ada lagi, hairan owh.

Dia takut pekerja curi barang dia g jual, tapi dia tu lagi la pencuri, curi duit bonus pekerja. Benci eh.

Sabar mandak, kami pun tiada harapan nie. Alasan macam biasa, kompeni tidak mampu...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More