16 January 2011

Ada Apa Dengan Aku?

Hai semua, tengah buat apa tu? Boring betul hari ni. Tapi best tau sebab hujan di tawau ni, dapat juga baring2 sambil melamun and dengar lagu korea, miahaha.

Haisss. Tak tau napa hati ni macam sedih jak. Maybe stress. Kebelakangan ni Zura banyak fikiran. Ada jak masalah. Masalah di tempat keja, masalah di rumah, masalah dengan Mr. Teddybear, macam2 hal lah. Sakit kepala fikir.

Teringin pula ada orang bagi kata2 semangat. Hahaha. Lucu juga. Zura ni suka simpan quotes untuk inspire orang. Kadang2 bila kawan ada masalah, Zura jadi pendengar setia dan bagi semangat.

Tapi bila diri sendiri ada masalah, tak tau pula apa nak buat. Nak cerita pun malas. Tak tau apa nak cakap. Rasa bersalah pun ada. Tak berani share dgn orang. Orang lain pun banyak masalah. Kesian pula. Haisss.

Adoi bingungnya. :'(

6 Sweet Roses!:

ciannyer kakak..

tp x pe.solve pelan2 yer

banyakkan bersabar ya zura. mmg gitu lumrah kehidupan

@Ila~Thanks ya sweetie. Mudah2anlah dpt selesaikn. =)

@Gen2Merah~Thanks ya fren. I feel a lot better. Hehe.

sy pom suka smpn quote yg best2!
tuk naek smgt, =)

xpa, selesai elok2 er. stiap mslh pasti ada jln selesai dia.
chaiyok2!
tenyum tikit, bru lar comel! xD

Biasalah mandak, ini lah kehidupan...
But sometimes, kena cakap with someone juga tu...jangan terlalu simpan dalam hati...bahaya

@Fariehan Ibrahim~Okay, saya senyum lebar lah ni, ihihihi, thanks ah sweetie, so sweet of you. :)

@Sumandak~Tapi kan Jane, saya susah mo share dengan orang, dalam blog jak la saya lepas sedih sa, ekekee.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More