01 December 2010

Saya Sedar Cinta Itu Buta, Tapi Betulkah Sebuta Ini?

Hrrmmm, pada pendapat kamu la kan, adakah perempuan yang sanggup kahwin dengan lelaki macam ni? Kalau saya, saya terus terang, saya TAK SANGGUP. Saya tak kisahlah handsome ke tak, yang penting lelaki NORMAL. Takut saya tengok lelaki ni, nak cakap lelaki, muka macam perempuan, nak cakap perempuan, badan macam lelaki, nak cakap MONSTER, tapi muka dan badan macam manusia juga. Ish ish ish.

















16 Sweet Roses!:

OMG!!!! Pnya inda normal ini urg!!

@Sumandak Kinabalu~Ekekekeke, seram saya tengok owh lelaki mcm ni.

adui..biarlah muka buruk..janji xda gitu...bikin seram...

@rinaDOrina~Hehehe. Ada lg tu gigi taringnya. Kin takut kn? Kekeke.

ni penari bogel ke ape?? hahaha^^

@Luffy~Aik, si Luffy datang, mana si Roronoa Zoro, ekekeke!

Ko pun terkejut kan, ish janganlah ada lagi lelaki macam ni.

@AnnieMing~Geli owh kan, kekekeke, macam pundan mukanya ni.

adoi Zura.. bikin geli oo ne lelaki.. yaksss.. hahhaha

naseb baik teda orng macam ne d malaysia n sbah.. adei kalau teda... ndak tau la pa mau jadi.. hehhe

@Liliyan Angie~Tu lah ba ni daja, nda ditau ni apa spesies lelaki ni, ekekeke!

@Liliyan Angie~Hahahaha, choi choi choi, minta dijauhkan, ekekekeke!

tatap lelaki bah tu... nampak juga tu benjolan dekat celah2 kangkang dia tu... ehehehe... sudah perempuan tu suka... tp smart juga dia punya tatu tu... cuma not my type... hehehe terlalu obviously suka attention... :p

@mel~Hahahaha, yaloh kan sis, haissssh, ada2 jak.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More