22 December 2010

Pertandingan Blog Paling Superb!


Dapat tag dari si Yats lagi, hahaha, mudah2an ada can menang ni kali, kakaka, simple jak contest ni, rugi kalau tak ikut. Untuk terma dan syarat contest ni, sila rujuk di blog Schya's Story. Jom kita singgah blog Aisyah, kita bagi support sama dia! Hehehe.

Nak juga tag kawan2 blogger ni supaya join contest ni. So sapa2 yang terbaca entry ni dan berminat untuk ikut, amatlah dialu-alukan. Jangan malu2 bah! :)

Hanya 200 blogger terawal yang menghantar link entry boleh join tau, so cepat2lah join. Tarikh tutup ialah pada 21 FEBRUARY 2011, 11.59PM.


3 Sweet Roses!:

bah...manang la kita ni kali kan...hahahaha ;p

Wow.. mcm best jak ni.. Mesti ramai blogger yang join kan.. Hehehe

@Yats~Bah cuba kasi jampi2 luk, ekekekeke.

@Nonoi~Joinlah, sa sama si Yats sudah join tu, ekekeke.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More