13 December 2010

Lelaki Berwajah Gremlin Dipenjara Kerana Merogol Dan Melakukan Penderaan Seksual


Seorang lelaki berusia 47 tahun yang diberi nama jolokan sebagai lelaki Gremlin, Tama Te Kira (gambar) dihukum penjara lapan tahun dan lapan bulan kerana kesalahan merogol dan melakukan penderaan seksual yang berlaku pada awal 1990 hingga 2005, lapor sebuah akhbar New Zealand.

Dia melakukan serangan seks terhadap budak perempuan berusia 8, 11, 12 dan 15 tahun. Lelaki itu turut merogol seorang gadis berusia 22 tahun selepas dia cuba melakukan serangan seks ke atasnya semasa berusia 11 tahun.

Dalam semua kes, dia memasuki bilik tidur si mangsa dan mula menyentuh tubuh mereka semasa sedang tidur. Seorang budak perempuan berumur 13 tahun membunuh diri akibat perbuatannya.

Te Kira diberi jolokan lelaki Gremlin berdasarkan bentuk makhluk asing dalam filem Gremlins. Dia memiliki wajah itu kerana menghidap penyakit genetik yang menyebabkan tubuhnya menjadi kecil. Dia juga berdepan masalah jantung dan memiliki wajah yang berbeza dengan manusia. 
P/s: Sial juga lelaki ni, sudahlah muka macam monster, perogol lagi. Patutnya kasi nama dia ni, "The Ugly Gremlin Rapist". Hukuman 8 tahun 8 bulan mana cukup untuk hilangkan trauma yang dialami oleh semua mangsanya. Ish ish ish. Bagus potong anunya buang kasi makan buaya!

4 Sweet Roses!:

Desperate kali...
Oleh kerana perbuatan buruk, muka dia tambah buruk...
Betul-betul tidak adil, 8 tahun ja??? Patut penjara seumur hidup...

buruk benor wajah dia.perangai jaat lak tu.

@Sumandak~Nda lakukan, kegersangan sudah gia, sampai mau p merogol ni, jijik sa sama orang mcm ni. :)

@Faryzh~A'ah kan, macam alien muka dia, ish ish ish.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More