02 December 2010

Kalaulah Facebook Dibuat Dalam Bahasa Dusun, Mungkin Macam Ni Rupanya Kan?

Click for larger view :)
Hihihihi, jumpa picture ni dalam Facebook, so saya pun mintalah keizinan dari tuan punya picture, si Jynna, untuk diblogkan disini. Kalaulah Facebook dibuat dalam bahasa Dusun, mungkin beginilah rupanya kan? Memang creativelah dorang ni, ada jak idea lucu untuk dikongsi. 

24 Sweet Roses!:

hahahahah.. mcm2 ja dorang ni kan..

erk..gua xpaham lagsung..kang terkial2 gua cari tang mano buhtang sign in die..cis..last2 gua terus aktibate kan..haha

Wow..kreatif lah..hihi..bah..soira poh..hihi..

@Just~Ya bah, sa pun katawa berabis ni baca tadi..

@Alessandro~Kalau ada, nenek sa bulih berfesbuk sudah ni, ekekekke!

hahhaaha hari tu sa ada npk jga ne...brabis sa ktawa. skrg sa tgk blik, ktawa2 jga hehehe... =D sepa la yg buat ne ah?? kreatif tul dorg. =D

haha.. mamat ase nk suggest fb lam bahasa jawa or qlate gak..ngaa~ universal vha :p.. zura, g la blog mamat, kt c2 ade pic dak yg mamat cter kt komen zura tempoh hari.. syukur sgt dia selamat :)..

hahahahahah ! bikin katawa ni taw . XD

Buli diusulkan kepada si Mark Zuckerberg baini... thx pada kawan azura tu (Jynna), ini bukan joke tp ini sesuatu yang baik untuk diketengahkan. Why not kan hehehe :)

@Michelle Sung~Lucu bah kan, ada lagi dia cakap tu kalau budak2 belum cukup 18tahun nda bulih main fesbuk, hahahaha!

@Afika Andi~Balik2 baca pun sama juga bikin ketawa, ekekekeke!

@Sasa Al-Sharif~Creative bah, kekekeke! Tapi budak2 dusun sekarang banyaknya tidak paham bahasa dusun, ermmm, syg betul.

@Maya~Hahahaha, a'ah kan maya, nanti kita share2 keuntungannya (kalau dia kasi), kekekee.

@Muhamad Nor @ Mamat @ Putra~Ya ya, semua bahasa ada. Bagus kan? Hehehe. Owh sebelah mana pic dia, nanti saya tak jumpa pula. :)

hehe...tak paham langsung..

@PiKOk~Hehehe, tapi kalau betul la ada fesbuk bahasa dusun ni, nenek atuk saya dikampung pun boleh la berfesbuk, ekekeke.

zura ! anda di TAG untuk join contest 1st lucky draw.. wajib join.. ;)

@StellaClaire-Richard~Stella, cuba kenen ko translate, ekekeke, sa ni nda berapa pakar bah, huhuhu.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More