21 December 2010

Jom Kita Join GiveAway Akhir Tahun 2010 Tok Esah


Dapat tag untuk join contest dari si Yats, ekekeke, bagus juga ni, Zura pun tak pernah menang lagi ni contest2 yang dijoin, tapi still nak cuba la juga, ekekeke.

Contest ni "GiveAway Akhir Tahun 2010" ini dianjurkan oleh Tok Esah. Hadiah yang dijanjikan memang lumayan, tapi still dirahsiakan, ekekeke. Surprise gitu. Untuk terma dan syarat contest silalah ke blog Tok Esah ya. Semua maklumat ada disitu.

Bila join contest ni, kena buat satu slogan tau. Simple saja. Dia tanya pasal azam tahun 2011 kita, ekekeke. So ini slogan saya, "Azam tahun baru 2011 saya ialah memajukan tanah keluarga di kampung dan seterusnya membahagiakan keluarga saya. Dan yang paling penting, mestilah ambil lesen memandu dan dapatkan satu biji kereta. Mudah2anlah tercapai."

Zura nak tag 3 orang rakan blogger supaya join contest ni juga, ekekeke. Bah jom kita join geng!

Selesai sudah, jangan lupa, tarikh tutup contest ini adalah pada:
01/01/2011 11.11PM

7 Sweet Roses!:

kalo aku mo join tnpa kena tag,
bole ka ni ah??

hahaha.. teruja nimo join GA sma contest
lepas ari tu dpt..
hihi

Makaseh sudi tag saya mandak...
Mau join ni tau, manatau hadiah dia satu biji korita :)

@Mr_Mrs Mikko~Bulih bah, terbuka bah tu, ekekeke, yang penting jangan lupa bagi link entry ko disana ah.

@Sumandak~Wakakakaka, kalau betul satu biji korita, bagus owh, ekekeke!

Salam, terima kasih kerna sudi join GA akhir tahun.. semoga azam tahun baru tercapai..

p/s: maaf sibuk sikit nak balas, exam 2 minggu!!

senarai nama penuh boleh lihat sini..senarai penuh join GiveAway akhir tahun 2010

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More