30 December 2010

Jom Ambil Award Ni! Khas Untuk Kamu Semua. :)

Hurray, dapat award lagi dari si Umar yang cute. Hihihi. Thanks ya dear, selalu bagi Zura award. Seganlah pula, terharu pun ada, ekekeke.

1. Award Blog Paling Best & Terbaik Punyerr!!
http://2.bp.blogspot.com/_QKpotcZnUDY/TRZFse8hLqI/AAAAAAAAAyI/1R4QMDl4cIA/s1600/award+2011.png
http://salam1malay.blogspot.com/2010/12/award-baik-punyerr-la.html

Cantik tak award dekat atas ni? Hah, award ni dibuat khas oleh K-ril untuk Umar tau. So sapa2 yang ambil award ni, sudi2lah link kan ke blog K-ril iaitu Bual Komputer. Ada masalah mengenai komputer boleh juga rujuk dengan dia, hihihi. :D



1. Friendly Blog Award!!
http://salam1malay.blogspot.com/2010/12/award-persahabatan.html

Hehehe, award ni pun dari si Umar juga. So ada sikit soalan cepu emas yang perlu dijawab, ekekeke. Harap2 betul la jawapannya ya. :)

1. Pendapat kamu tentang blog pemberi award
C-U-T-E!!! Suka tengok awan tu kat background dia tu, pandai jalan2, ekekekekee. Simple tapi padat tau! Kira memang blogger tegarlah, dan yang paling penting, dia ni memang rajin BW, ada jak mukanya bertempek di shoutbox, ekekeke.


2. Tempat yang kamu teringin nak lawat
Ermmm. Jepun!!! Nak tengok bunga Sakura and main2 salji, ekekeke.


 3. Tiga perkara tentang diri anda
 Suka berangan (Macam si Umar, ekekeke)
 Suka haiwan (Especially anjing & kucing)
 Suka buat lawak untuk buat orang ketawa


Okay, masa untuk tagging menagging!
Semua Ahli WSB
Semua Followers
You yang baca tu bah!

Award ni juga paling special untuk semua tukang komen dibawah ni, ekekeke, memang Zura sayang kamu semua. Terima kasih. Tanpa kamu semua, mesti sunyi jak entry2 Zura, ekekeke.

Jangan segan2 ambil saja ya. Sapa2 pun boleh ambil. :)

5 Sweet Roses!:

mamat 2nd top commentator ke ?? huhu.. terharu..

p/s: zura, i realy need ur help.. only u can answer all ma question :$..ia susah bg zura nk tlg mamat.. tp if zura dpt tlg and terjawap semua persoalan mamat, ianya amat berharga bg mamat :$

@Mknace~Hahaha, ambil ya. :)

@Mamat~Sorry Mamat, Zura tak dapat tolong. Kalau ada kereta senang sikit nak round tempat tu, tempat tu jauh and luas tau, susah nak cari, huhuhu.

me in the list jg oo.. heheh.. thanks zura..

@Just~Hahaha, mestilah, ko kan pengomen setia, huhuhu, tq ah mandak. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More