21 December 2010

*Happy* L.O.V.E Awards Dari Sumandak-Sumandak Wasaber Yang Hot Gitu!


Hurray! Dapat award dari sumandak2 ni, si GlayYats, CatherineLina Ramsah & Ayie. Tq tq so much ya geng, sayang kamu juga. Mudah2an persahabatan kita diruangan blogger ni, berkekalanlah sampai bila2. Especially WSB Community, disini ramai Zura kenal kawan2 blogger Sabahan yang baru. Memang satu kepala (S-O-T) semua ni. Tapi yang paling sot memang si boss (admin). Kakakaka!

Bah, masa untuk menjawap soalan. Serius sikit.

1. Siapa orang yang korang paling sayang?
Paling disayang tentulah keluarga Zura, boyfie, sahabat2 Zura, and my pets, ekekeke.

2. Kenapa korang sayang orang yang korang sayang tue?
Tanpa dorang semua, siapalah Zura ni.

3. Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang, tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
Saya sayang betul sama kamu, memang kadang2 saya ni jahat, nakal, kuat marah, tapi apa2 pun saya cuba juga jadi dan beri yang terbaik untuk kamu. Biarlah saya tiada apa2, yang penting saya ada kamu.
Sob..sob...sob...

4. Tag 15 orang kawan blogger untuk sampaikan salam sayang kamu.
Hehehe, banyak yang dorang tag tu memang antara pilihan untuk ditag bah ni, tapi takpa, Zura sebarkan virus love ni secara random, ekekeke. Tapi kalau dah dapat, anggap jak renew award ya. Sayang kamu semua.

My beloved WSB and all wasabers!
My Supportive Followers!
My Readers!

Grab cepat! Hehehehe. Love you all, Zura sampai tahap macam ni pun atas sokongan kamu. Terima kasih atas semua nasihat dan dorongan kamu, tanpa kamu mesti blog Azura Banyak Cakap ni sunyi sepi. Hasil Nuffnang pun semua adalah rezeki yang diberikan oleh kamu semua. Terima kasih semua. Zura tengah tunggu duit Nuffnang ni, dah cash out, tapi cheque lum sampai, ingat nak buat GA juga, sempena harijadi Zura (09 Januari 2011). Tunggu dan lihat ya, ekekeke.

2 Sweet Roses!:

wow..boyfie aa..hehehe....
yeay!! support u Zura hehe

@Stella~Yeah! Tq tq so much mandak, terharu ni, wakakaka (macam terima award pula).

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More