15 December 2010

Breast Staring Contest! Nak Join Tak?




Ada-ada jak dorang ni, hahaha, malunya semua lelaki tu, ketara betul muka gatal, ish ish ish. Tapi kalau lelaki memang normal kan? Hahaha. Jangan marah ya, video ni cuma untuk hiburan sahaja. Cuba kamu pilih, mana satu yang paling gatal antara semua, hahaha.

9 Sweet Roses!:

hahahaha!penah tgk.dasat jgk lahh tp lawak!hahaha~

hahahahahaha...
Ingatkan contest apa...

@Sizuka[Izzati]~Hahahaha, ada satu lelaki tu, muka dia lucu betul, dengan matanya tu, hahahaha!

alala... klu video, nda la sia buli tgk tu... kena block sini ofis! huhuhu..

@Sumandak~Hahaha, mana yang paling pervert?

@Just~Alalalala, kenapa kana block? Kekekeke. Takpalah, lain kali kalau dapat online tempat lain bulih tinguk lagi. :)

zuraa! mamat nk join :p.. urmm. zura... nk num fon leh ?? nti leh kte contct luar, leh ? ( malu2 nk mintak :$)huu~

@Mamat~Hahahaha, budak2 tak boleh join, ish ish ish. Bagi email Mamat, nanti Zura send ke email Mamat k. :)

zuraaa : budak2 la leh join :p.. cz budak2 x matang laix, ea tataw pape .. ngaa~ nie e mail mamat, muhamadnor_93@yahoo.com.. zuraa~ mamat punye kn..... wuih.. ape 2 :p.. mamat punye recent comment cm x update la.. org komen x kuar pun msgnye kt tepi 2.. zura ade tutorial recent comment ??

@Mamat~Jap ah, kalau sempat siap hari ni, nanti Zura post tutorialnya. Zura dah send email tu, go and check ya. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More