15 December 2010

Birthday Dah Dekat? Nak Tak Kek Macam Ni?












Minta-minta janganlah ada orang bagi Zura kek macam ni nanti. Baru tengok jak pun dah nak muntah. Berselera pula dorang makan kek macam ni ya. Oh ya, tak lama lagi harijadi Zura. Haizzz bertambah tua lagi ni. Ish ish ish. Tak bolehkah bertambah muda? Hahaha!


P/s: Happy sangat2 sebab dapat 2 BE (AMP KK Launch (Hitz) & Colgate Sensitive Pro Relief). Terima kasih ya, kerana kamu semualah baru Zura dapat rezeki ni. Lap u all!
rabbitemoticon

12 Sweet Roses!:

befday aku suda dekat..adik aku mo bkin kan aku kek mcm muka tai..klu dia btul2 bkin, aku urg pertama yg munta atas kepalanya..hahaha

astaga!! Sia anggap ni urg nda ikhlas bg sia kek klu dpt kek mcm ni! Uekkkkkkkk..

adeh.. cm sedap siax kek 2 .. ngaa~ zuraaa! lau dapat nti kte share ek ! zura mkn, mamat muntah :p... werkkkk !

@Lina~Hahahaha, melampaulah bah tu bagi kek macam taik, nanti bukan ko jak muntah atas kepalanya, semua orang yang nampak kek tu muntah nanti.

@Just~Hahahaha, tapi ada yang sanggup makan owh, heran sa, kakakaka!

@Mamat~Hahahaha, kejam, Zura tak naklah, kang Zura pun ikut muntah, hahahaha!

kali kalau kek ini yang kena hidang sama budak2 semua tia mau berebut2 suda :)takut nangis pun ada kali hehehe

@Nur~Ya owh kan? Last2 nda dimakan, ekekeke. Ish janganlah kasi budak2, nanti malam mimpi ngeri dia kan, ekekeke.

menakutkan juga tu kek..entah sya mkn ka tidak kalau saya haha

sys zura, lepas sys zurah befde kan, keesokan hari dia befde sia, hehe ^^'

@Stella~Hahahahaha, kalau sa ish nda mau la, hilang slera, hilang mood mau sambut birthday, hahaha.

@Nana~Yakah Nana? Ish kalau dekat boleh sambut sama2, ekekeke. Gf adik saya pun sambut birthday macam Nana juga, hihihi. 10hb Januari kan?

@Adn~Mau la bah, ekekeke.

Nasib saya sudah makan mandak, kalau tidak kompom muntah...
Saya tumbuk ja ooo kalau saya kana buat kek begini, kreatif pun takkan lah sampai begini kan...hehehe

Senyum2 selalu mandak, kompom nampak muda :)

p/s Join OMG GA saya kalau sudi...hihihi

@Sumandak~Ekekekeke, matilah tu orang kana tumbuk, hahahaha. Bah sa senyum sampai telinga sudah ni tau, jangan takut pula, ekekeke.

P/s: Astaga mandak, bagusnya GA ko, sa mo cari idea ni join, kakakaka!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More