09 December 2010

Berita Utama Dalam Newspaper Hari Ini. Nak Tahu Tak?

Holla, you guys ada baca paper tak hari ni? Hrmmm, saya ni biasanya kalau pagi2 ni suka baca news (online news punya, sebab malas singgah kedai beli paper) sambil minum nescafe, ekeke, macam orang tua la pula kan, so ni antara berita utama di paper pilihan saya. You guys pergilah check ya. Tapi sorry kalau pasal politik saya takkan sentuh disini, sebab saya tak berapa minat, hehehe.


Kosmo:

myMetro:

Berita Harian:

Kalau sudah siap baca, jangan lupa share link berita yang kamu paling suka baca, dan komen kamu pasal berita tu ya. Kalau ada link dari berita lain, tak kisahlah berita bahasa english atau malay, sharelah disini okay. :)

8 Sweet Roses!:

wow..mcm2 berita utama ni..semuanya scary..

@Mknace~Hehehehe, ada berita lain yg hot ka?

hype zura ! banyak nye news.. x smpat nk bace sume.. zura umr bape ek ?? mamat x pna tnye lak :p

@Muhamad Nor @ Mamat @ Putra~Hi mamat, saya ni kakak bah ni, umur saya dah 25, ekekeke!

Salam.. Kebanyakan kan nya berita2 melibatkan jenayah..
Aduh~ takut aku klu gini.. huhu~
Btw.. sila lah lawat my blog n follow skali ya kak zura.. hehe

http://renunganask.blogspot.com

@Ask~Holla, sekarang ni memang banyak jenayah, so kita mesti hati2, hehehe. Owh jangan risau, sekarang juga saya singgah blog kamu n follow, ekekeke. Jangan lupa follow blog kak zura juga ya, ekekeke. Keep in touch tau. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More