14 December 2010

Ada-ada Jak Orang Zaman Sekarang





Nampak macam betul la pula, hahaha. Ada jak idea dorang ni. Supaya tattoo nampak lebih real dan cantik, ish ish ish. Jangan lupa baca entry Zura yang lain pasal tattoo dan body modification ni. Baca entry "20 Bizarre Body Modification".

5 Sweet Roses!:

takda perkataan lain yg keluar dari mulutku selaian..
GILA huhuhuhu

salam...

macam2 laaa...ishh..

saya follow bllog ini..

@GeTzzz~Hahaha, jangan beat laju2 ah, take a deep breath dulu. :D

@Nurul Ain~Cuba Nurul tgk link entry yang kat bawah sekali tu, itu lagilah menakutkan.

@Pinung is VizarD~Hahaha, beranikan dorang? Lelaki ni hampir kehilangan kaki sebab ada infection pada tattoo yang dia letak implan tu, tapi masih berhasrat untuk buat pada kaki sebelah lagi, ish ish ish.

@Sekamar Rindu~Thanks ya sudi follow,hehehe,Zura nak g follow u jugaklah. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More