24 November 2010

Susah Nak Cari Pasangan Yang Ikhlas Berkawan Dengan Kita


Holla, sorry entry ni kira kejam sedikit. Boring betul la, asyik jumpa lelaki yang gatal jak ni. Susah betul cari lelaki yang baik bah. Haissss. Single ke tua lah ni. Hehehe!

Tadi jalan2 dekat Tagged. Baca message yang bertimbun-timbun, sebab lama tak masuk. Haizzzz, kebanyakannya message yang kurang ajar, 18sx, gatal, aduiiii naaaaaaa. Mo dibalas dengan makian, nanti tambah dorang menggatal. Haizzzz block jaklah.

Ada juga message, mahu minta hubungan serius. Padahal baru first time nampak dalam Tagged. Nda gila ka dorang ni? Hati dorang tu macam hati nyamuk sama ulat kali ya, senang2 jak ucap perkataan "I Love You", "Sayang". Haissssss, kalau lelaki macam ni kan, bagus dilempar p laut, kasi makan ikan jerung. Benci betul owh! Nanti jumpa perempuan lain, ulang lagi benda yang sama. Apalah matlamat hidup dorang ni ya? Bila tak diterima, mulalah send message sedih2, merajuk konon, ingat saya peduli ka? Go to hell lah!

Ada pula yang ajak jumpa, tapi bukan dia yang datang ke sini, tapi kita pula disuruh ke sana jumpa dia, ticket and tempat tinggal semua dia tolong bayarkan, hey asshole a.k.a son of a bitch, ko ingat saya ni GRO ka? Enak2 jak cakap macam tu. 

Haizzz, susah betul mahu faham lelaki ni bah. Single is better daripada hidup dengan lelaki mcm ni.

12 Sweet Roses!:

tu yg susah kan..mau cri lelaki baik ni kira mcm 1 dlm seribu...hmmmmm
semoga zura dpt jodoh yg terbaik dr ladang..hehehe

@Katak Gomok Sulie~Hahahaha, a'ah sangat teramat, memang susah ni.... :)

@❤ Baby Yats ❤~Aminnnnnnnnnnn yats, ekekekekee! TQ ya fren!

Biasalah tu, kalau di internet itulah dia fenomenanya. Saya pernah menyentuh perkara berkaitan di salah satu artikel, dipersilakan melawat: Cinta Di Alam Cyber

@Gen Fujita~Entahlah, kita cari kawan saja, tapi dorang lebih2 pula, kalau yg saya dah lama kenal takpa juga, haizzzz.

Jgn cari pasangan dari situ bah hehehehe

Sabar ja lah Azura...
Bukan senang mau cari pasangan yang betul betul ikhlas dengan kita...
Kadang-kadang ada depan mata ja tu, kita saja yang tidak perasan...

@tranquility~Tidak mencari pasangan, saja mo try buka tagged, eiii boring betul owh masuk tagged tu, bagus lagi facebook.

@Sumandak Kinabalu~Yakah geng, bah sa sabar jak la ni, hehehee, thanks ah bagi semangat sama sa.. :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More