06 November 2010

Masih Ada 2 Jam! :'(

Bestnya kalau time kecil asal sakit boleh minta mama jaga kita. Ngeh3x!
Hai semua, sorry hari ni tak berapa update blog, demam dari semalam. Tapi terpaksa kerja juga. Apa boleh buat, beginilah kalau makan gaji. Bilalah saya jadi boss ni (berangan lagi).

Owh ya, sebelum saya tertidur di office ni (baru lepas makan panadol 3 biji), saya nak bagitau you all jangan lupa join ruang iklan yang saya buat, hehehe, free saja. Jangan malu-malu. Semua boleh ikut okay. Kalau berminat tinggalkan url banner di entry "Ruang Iklan & Banner Percuma Setiap Minggu". 

You all minat quotes ka? Kalau minat, jom singgah ke blog saya yang lagi satu. Tapi masih baru, sudi-sudilah kongsi favourite quotation kamu disana ya. Kamu boleh check Blogger & Tumblr saya.

Rasa sedih juga sebab ada satu BE saya sudah jadi ME. Ready untuk cash out sudah. Tapi syukurlah, dapat lagi satu BE baru. Terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi BE. Ini dia BE baru saya, STB Thematic Branding LB. You all rajin2lah up trafik, pada yang belum dapat BE, jangan sedih, semua blogger yang join Nuffnang bermula dari 0. Saya dulu pun pernah tak dapat BE. Bila rajin2 tanya blogger lain dan tanya Nuffnang, syukurlah, baru tahu sedikit selok belok pasal Nuffnang ni. Adalah side income sikit2.

Bila dapat ilmu pasal Nuffnang, jangan lupa share, supaya kawan2 blogger dapat juga info sikit2. Sharing is loving tau. Jangan kedekut ilmu. Kalau kamu tanya saya, saya cuba jawab semampu yang saya boleh. Tapi nasihat saya, selain tanya kawan2 blogger, jangan lupa hantar ticket pertanyaan ke Nuffnang, sebab dorang boleh bagi cadangan and details lebih pasal masalah kita. Jangan risau, dorang semua ni peramah. Cepat tu dorang jawab.

Tapi jangan terlalu kejar sangat income dari Nuffnang, apa yang paling penting, kita semua happy berblogging. Jangan stress okay, ada rezeki datang juga income tu.

Okaylah, panjang pula saya membebel. Mata pun dah start mengantuk. Saya rehat dulu ya. Luv you all! 

4 Sweet Roses!:

Azura, saya suda buat itu banner saya.
Ko grab di blog saya okay...
Have a great weekend :)

salam zura
alalalal... tomeynya dia demam
huhuhuhu... selawat dan al fatiha
dengan di pegang di kepala..
insyaAllah. niat supaya cepat sembuh

@StellaClaire-Richard~Okay mandak, nanti sa kasi up ah, hehehee, thanks ah!

@Nur Misnan~Hihihihi comel ka sis? Muka merah2 dah ni, hari ni masih demam, hahahaha, doakan saya cepat sembuh ya...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More