20 November 2010

Gara-gara Putus Cinta, Remaja Lelaki Potong Kemaluan Dan Buang Ke Dalam Perigi!

well11 Jilted Javanese Teen Chops off Penis and Throws it Down Well picture
Gambar sekadar hiasan.
Kerana kecewa dengan teman wanitanya yang ingin berkahwin dengan lelaki lain, seorang remaja lelaki sanggup memotong kemaluannya dan membuangnya ke dalam perigi.

Remaja berusia 19 tahun itu, yang berasal dari tengah Jawa, boleh dikira bernasib baik kerana selamat. Memotong kemaluan boleh menyebabkan kehilangan banyak darah dan boleh membawa maut.

Apa yang lebih menyedihkan, doktor tidak dapat menyambung semula kemaluan remaja lelaki itu kerana penduduk kampung tidak menjumpainya. 
P/s: Nampaknya remaja lelaki ini tidak mungkin dapat melalui kehidupan normal. Sudah pasti dia akan menderita seumur hidup kerana membuat keputusan salah. Inilah akibatnya apabila mengambil keputusan tanpa memikirkan baik buruknya. Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada berguna.

10 Sweet Roses!:

atukoiiii..ada juga mcm ni ka..alala...

adeyh!!!!
bodoh sgt2 diew nieyh!!!!!

alamakk..kesiannya..tentu dia ni banyak sngat tertekan, kecewa, murung, dan sebagainya slepas break dgn gf..lau jumpa 'benda' yg dipotong tu mungkin boleh kembali ke asal lg...huhu

@StellaClaire-Richard~Habis, mana ada orang mahu kahwin mah dia lagi ni. Macamlah satu jak perempuan didunia ni, deiii dogo.

@Lelaki Ini~Bodoh palui gila dan yang sewaktu dengannya, huhuhuu. Gelap masa depan sudah ni.

@Nancy Poh~Setengah mati tu villagers cari pun tia jumpa, habislah, gelap masa depan, huhuhu, kenapalah mulau sampai mau potong anunya, ish ish ish.

haha. benda mcm nie pun ada ka? dunia dunia. :)

@saff'sWords~Itulah bah, macam 1 jak tinggal perempuan di dunia ni, hahaha. Dia yg rugi sendiri.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More