18 November 2010

Berani Tak Bertempat Atau Lebih Sesuai Dipanggil Bodoh? Mana Satu Sesuai?

Siapa mahu tunjukkan keberanian? Ada tak cara yang lebih baik atau lebih logik dari cara lelaki dibawah ni buat? Tak tahulah nak cakap apa, you all rasa ini boleh dikira berani atau bodoh?













12 Sweet Roses!:

oh menyesal tengok!!!

ngerinye~

@cKyN WaN~Hihihihi, sorry geng, gila kan ni orang?

tak cukup berani...banyak lagi benda lain boleh buat..mengaku kesalahan pun dikira berani

bodoh lg ssuai
huhu~
xda kerja len mau buat ka...
(~.~)

@tengkorakemas~Berani selamatkan orang dalam kesusahan pun kira berani kan, ekekeke!

@~NieZa~~Hahahaha, ya betul tu, nda tau apa yg dia cuba buktikan dengan buat aksi gila ni.

@cKyN WaN~Hahahaha, betul betul betul (versi ipin-upin)!

Jawapan bagi soalan ini adalah:
A. Bodoh
B. Bangang
C. Bengap
D. Semuanya diatas

Bagi mereka yang pandai sikit2, akan pilih jawapan A. Bagi mereka yang memang pandai tapi saja buat tak pandai akan pilih jawapan B. Bagi mereka yang memang pandai dan nak tunjuk diorang pandai akan pilih jawapan C. Bagi mereka bertaraf IQ tinggi akan pilih jawapan D tanpa melihat jawapan A,B dan C.

@jomsantaisekejap~Ahahahaha! Adoiiii komen ko ni kan mesti lucu bah, ihihihi.

Saya nak jawapan D la ya (eksen skit)!

kita tdk ble trus ckp dorg ni bodoh,mgkin ni culture dorg..klo korang hidup dgn dorg mgkin akan buat benda yg sama..ni la keunikan budaya dorg..

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More