16 November 2010

Anak Cungkil Mata Ibu Dan Cuba Rogol Ibu? Memang Anak Derhaka!


Gambar sekadar hiasan.

Seorang pemuda ditahan kerana disyaki cuba merogol ibunya dan mencungkil mata wanita itu tidak lama selepas polis memeriksa kediaman mereka. Mangsa, 53, hilang deria penglihatan akibat kejadian itu. Polis juga mendapati mangsa berkemungkinan diserang secara seksual.

Dua jam sebelum itu beberapa pegawai polis memeriksa kediaman dua beranak itu selama 30 minit selepas menerima aduan jiran bahawa pemuda itu melontar objek seperti komputer dan televisyen ke luar rumahnya. Pemuda itu tinggal bersama ibunya, seorang jururawat dan adik perempuannya. 

Dua jam kemudian, pemuda itu berlari keluar dari rumah dalam keadaan berbogel dan melompat ke atas kereta jiran yang membelok di simpang jalan sebelum dirempuh hingga melambung lalu tercampak di tepi jalan.




P/s: Gila! Makin ramai anak-anak yang DERHAKA sama ibubapanya. Teruk betul! Nasib baik dia tidak mati, ngamlah tu, masuklah penjara dan terima hukuman yang setimpal. Kalau sempat sedar sebelum mati baguslah, kalau tak sempat, nah ambil tiket p neraka jahanam!

11 Sweet Roses!:

Mo kiamat sdh kali dunia ini.. mcm2 ketidakpatutan yg berlaku... hmm..

teruknya!
pelik2 cerita yg ko post kan zura..

@Just~Ya bah, mama sendiri oun mau bantai, mulau kopio boh.

@Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue~Iya bah, adakah patut, dia lompat dari satu kereta ke kereta lain, berbogel lagi tu, kotoh, kana langgar, ekekee!

astaga...gila sudah...terlampau terdesak la tu..mau kawin teda duit...haha

biar betul ni? bikin panas betul cerita ni. nasib x rogol adik dia jgk. kesian mamanya jd buta

Agaknya sempena dengan Hari Raya Korban, si anak meminta ibunya mengorbankan dirinya untuk dia sedangkan ibunya sudah banyak berkorban untuk dia dan pengorbanan ibunya memang tidak dapat dibalas dengan apa sekalipun walau si anak terkorban sekalipun kerana siibu sanggup berkorban apa saja demi anaknya ( Kalau diorang sambut HariRaya Hajilah sebab tak tahu benda ni berlaku kat mana )
Moral of the story - Manusia sanggup mengorbankan sesiapa saja tapi tidak sanggup berkorban untuk orang lain.

@❤ Baby Yats ❤~Hahaha, gila seks bah tu, nda da mau kawen sama dia tu, depresi la kali tu. :p

@Sasa Al-Sharif~Ya bah, kin panas owh kan? Sempat dia jadi tarzan bogel sebelum ditangkap polis, ekekeke!

@jomsantaisekejap~Betul tu fren! Setuju sangat2 dengan kata2 ni:

"Manusia sanggup mengorbankan sesiapa saja tapi tidak sanggup berkorban untuk orang lain."

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More