16 October 2010

WASABER Ada Chat Room! Jom Chat Disana Ramai2!

Hai semua, sihat ka semua? Hehehe, hari ni saya banyak kerja nak siapkan, tapi malas la nak buat. Huhuhu. So saya pun singgahlah ke WASABER lepak2 sekejap. Kebetulan hari ni Abg Ed perkenalkan ciri baru dalam blog WASABER tu. Hehehe. Memang canggih bah si admin ni. Ada sudah chat room di blog ni. 

Tadi memang blur juga waktu baru masuk, tak tahu mau berchat sama sapa. Hahaha. Semua berabis ni berchat. So sapa2 nak try chat disana, tapi tak berapa faham macam mana nak join, mari sini.

Mula2 pastikan kamu ni ahli WASABER okay, kalau belum mendaftar, just ikut stepsnya di entry "Dapat Name Tag Baru Dari Wasaber! Lepas Ni Sure Tidak Kena Denda Lagi!". 

Okay kalau nak join chat room, ikut steps dibawah:
Click WSB ChatRoomBah!
Sign Up dulu. Kalau saya, saya pakai Facebook Account jak sign up.

Then bila sudah dapat masuk, click butang "Popout" untuk besarkan screen chat room.

Nah, nampak besar sudah kan? Kekeke. Jom Layanzzzz! Kalau nak keluar, just click butang "Sign Out" tu.

P/s: Kalau gambar tak jelas, just click untuk preview okay! :)

6 Sweet Roses!:

wow..nice entry la zura...<3 it..:)

@WSB~Thanks boss, hehehe, saja mau bantu promote, ekekeke!

@one2paii~Bah buli bah, asalkan ko paham bahasa Sabah ni, ekekeke!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More