05 October 2010

Sudah Tua Bangkak Pun Tak Pandai Hormat Perasaan Orang! Sia-sia Ko Hidup!

Sakit hati. Itu yang saya rasa sekarang. Hina betul ka saya ni? Sampai begitu sekali dia panggil saya. So Fuck up! Damn it! I fucking hate this place! Dia ingat saya tidak faham ka dia cakap Hakka tu? Totally son of a monster! 

Saya tak sangka dia cakap macam tu, calling me with some funny names, while gossiping her ass with bini boss on the phone. Then salahkan saya, complain dengan bini boss, padahal dia tidak tengok betul2 itu bill, tuduh saya bukan2. Geramnyaaaaaaaa!!!!!!! Fiona tak pernah cakap macam tu dengan saya. Dorang ingat dorang ni kaya, then sedap2 hina orang ka? Mak bapa dorang ni tak ajar dorang ni supaya hormat perasaan orang ka? Pathetic monster!

Saya bagi masa myself untuk cari kerja sampai tanggal 20hb ni, kalau still tak dapat, takpa, I will resign. Kenapa saya perlu fikir sapa yang ganti kerja saya kalau saya tiada kalau dorang sikit respect untuk saya pun tiada? Kenapa saya perlu kasihan 2 ekor monster ni kalau tiada tolong dorang buat kerja?

Kesian, you think I will resign without driving you nuts? Wait and see. You summon the monster in me. Now you gonna pay for it! Bitches!



P/s: Sorry. Saya tak pernah rasa marah macam ni, saya akan balas, jaga dorang dua.

14 Sweet Roses!:

whoa..marah betul ini kali azura..ok cool down ya girl...
come to kk..kita cari kerja sini sama2..mau?
(serius)

sabaaaaaarrrr mandak....mcm dri tuari lagi ko meradang ni kan..i think u better start looking for a fresher workplace elsewhere...tension btul ko ni keja sana...mcmna juga mo keja klu hti x senang kan...i wish u all the best mandak... ^ - ^

sabar cik zura..sabar..meh makan coklat

if me...tunggu dapat gaji terus lari. apa susa.

@Mama JnJ~Sa mau juga kerja di KK, tapi tia sampai hati saya kasi tinggal papa mama sa, sama adik2 sa, tiada jaga dorang nanti, huhuhu!

@Gee~Ya bah sis, tension betul sa, dulu sa happy keja sini, tapi skrg, setiap hari keja tension jak, hati tu nda sabar mau pulang, kalau dirumah, rasa penat ooo, maybe otak sa banyak pikiran, sob sob sob...

@one2paii~Hahahaha, bah mana coklatnya, minta ya, hehehe... *senyum*

@AngeL BeaR~Lama ooo mau tunggu gaji, ekekeke, sa kasi siap apa yg penting, yg nda penting biar dorang buat sendiri, malas sudah sa ni... :p

ala..tidak apalah ba berpisah sementara waktu ja..cuti2 baliklah kan..
aku pasti mungkin azura akan jumpa juga kerja yang betul2 azura happy di samping bos2 yang bagus hehe

Laaa...belum resign lagi? Kan dah pesan suruh resign. By hook or by crook, cari kerja baru, refresh yourself. Computer pun boleh refresh, inikan pulak manusia.
So...clear your mind. Breeze yourself and start everything new...New Azura. Yuppp show the world who you are and whats your capability.
Bring it on....:-)

@Mama JnJ~Susah bah sis, bapa sa tu sakit2, adik lelaki sa satu sudah p kk keja, tinggal sa sama adik lelaki sa yg satu lagi menjaga ni. Berat hati sa kasi tinggal.

@jomsantaisekejap~Hahahaha! Yalah fren, tengah mencari ni, sambil2 siapkan keja sa yang tertangguh, so sa bleh lari, ekekeke!

Marah akan membuat muka berkedut kerana garisan-garisan hasil kemarahan<---ini fakta sains tau ;-)

@akubiomed~Ngeh3x habislah muka ku berkedut ni, sob sob sob... :)

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More