04 October 2010

Siapa Suka Tengok Anime? Ambil Link Ni!

Hi hi, sementara saya sendirian di office ni, saya tak mau sia2kan masa yang ada, ngeh3x (tumbuh tanduk 2 inci). Nah saya pun update la mana2 yang patut dan balas kunjungan you all. Sorry ya, kalau tidak sempat datang blog you all, besok saya sambung, muahahaha!


Oh ya, sapa suka tengok Anime Jepun? Saya ni sudah start gila tengok kartun Anime ni. So sapa2 yang suka tengok Anime tu, jom singgah ke http://www.watchanimeon.com/ atau http://www.gogoanime.com/. Macam2 ada, hehehe, just search anime pilihan you all and click play. Okaylah, saya mau sambung tengok FAIRY TAIL dulu, babai...


P/s: Happy blogging dear friends! :)

10 Sweet Roses!:

cik tom suka tgk anime..wah fairy tale ni my fevret..last baca kat kreko..kisah ahli magik kan..tenkiu dear for the link ;)

http://www.google.com.my/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=anime+media

Ni juga link untuk tgk anime online..:)

curi tulang owh..jaga2 kama kadapatan boss.
katun mr bean ada kah?..haha

@Tomato Gurl's Life~Best kan Fairty Tail, saya ada episode 1 - 42 saja, so terpaksa tgk online, tak sabar mau tengok next episode, wakakaka!

@Steph~Thanks Steph, nanti saya serang, muahahaha (ketawa jahat)...

@donny~Ehehehe, jangan kasitau boss ah, matai sa nanti, hahahaha! Kalau Mr Bean, cari di Youtube, ko taip "Mr Bean Animated" banyak tu keluar kartunnya, memang lucu2! :)

fairy tail sa suka baca di KREKO..skrg ni balik lagi sa beli itu majalah aduii..pening kepala abah jnj mana nda 3 x sebulan, harga sudah RM5.50 sini..kalu kali 3 buli beli beras sudah utk sebulan haha..
try juga tgok online tapi selow betul bah intrnt sini..

@Mama JnJ~Sa dulu time study memang gila beli Kreko, tapi lepas habis study, malas sudah sa, mahal ba dijual di tawau ni, mau dekat rm7, wakaka, jadi sa tinguk katun jak la...

fairy tail best... tapi one piece lagi best... :)

@adn~Yakah! Alamak, menyesal sa tia copy dr hard disk kawan, sob sob sob..... :'(

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More