25 October 2010

Lelaki Gila Seks Ditahan Kerana Tunjuk Kemaluannya Kepada Isteri Orang



Credit gambar: Zukidin

Padah kerana menunjukkan kemaluannya, seorang lelaki kemaruk seks ditahan suami pemilik rumah yang disewanya sebelum diserahkan kepada polis di Pandan Jaya, di sini.

Lelaki warga Pakistan terbabit menunjukkan kemaluannya kepada seorang wanita berusia 20-an yang juga pemilik rumah disewanya ketika berada di tandas rumah berkenaan.

Menurut sumber polis, lelaki terbabit yang berusia 30-an dan bekerja sebagai tukang sapu pada mulanya menggunakan bilik air di rumah itu. Mungkin disebabkan ghairah melihat pemilik rumah sewanya, dia membuka kainnya dan menunjukkan kemaluan kepada wanita itu.

Melihatkan tindakan lelaki terbabit, wanita itu takut, namun mendiamkan diri sebelum menceritakan kepada suaminya. Suami mangsa yang berang dengan tindakan lelaki terbabit memaklumkan kejadian tersebut kepada polis.




P/s: Hahahaha, kenapa pula datang sot si alaka ni pigi tayang dia punya belalai? Kotoh, kan kena tangkap!

23 Sweet Roses!:

Kotoh!! Pigi lagi ba kasi tunjuk2 tu belalai... hahaha..

Sot... Nasib baik tidak kena 'gunting' or 'putung' tu loloq dia...haha!

Adui..gila oh..but sya ada experience mcm ni.. masa tu sya masi stay d kelana jaya.. tu org kasi tunjuk **** dia..atukoi..punya sya takut. Masa tu sya jln saturang lg tu..

@Just~Kilik sudah ni, rindu sama awek / bininya sudah tu kali, ekekeke!

@Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue~Bagus kita sedia gunting dalam beg kalau jalan2, kalau jumpa orang macam ni kita potong jak loloqnya, ekekeke!

@StellaClaire-Richard~Atukoi, syukurlah ko teda apa2 stella, takut pula sa dengar ni.

hahaha..kotoh..apa kau rasa..oren!!!

@❤ Baby Yats ❤~Ekekekeke, bukan lagi oren, mirinda sudah dia rasa ni.

na kotoh!! bkin tkut pla klo jmpa mcm ni oo kn.paalis..

@Cindy Chriselda JC~Kekekeke, kita mesti bawa gunting sudah ni cindy, kalau kita jalan2... :p

sy rasa tu yang silapnya perempuan tu tak bawak gunting...sebenarnya tujuan lelaki tu tunjukkan eheemmm dia tu dia nak beritahu dia belum sunat lagi, jadi kalau perempuan tu bawak gunting, senang.. dah boleh sunatkan dia.
Tapi hairan ehh kenapa perempuan tu boleh diam seketika...kuang..kuang..kuang.

@one2paii~BUkan lagi buang tabiat, gila seks sudah tu, ekekeke!

@jomsantaisekejap~Haahahahaha! aduiii tak payah sunat, gunting terus, ekekeke! Maybe dia terdiam sebab shock tengok "SAIZ" ehem2 tu kot, wakakakaka!

saya pun pernah kena nie...
astaga, gila betul o kan...
dia puas hati lah kunun buat macam tu???

@Sumandak Kinabalu~Hahaha, nda tau pula puas ka tidak dia, tapi gara2 kebuduhan dia tu, nah masuk penjara, kekekeke!

cantik ba 2..sbb 2 dia tnjuk2..hehe

@SpaQue~Hahahaha, cantik ka tu, kakakakaka!

haha.. entry nie mesti ramai yang bace kn vha ? :p.. sepak siax bel;alai die bagi bengkak :p.. ngaa~ tp if pmpuan lak yang wat cm 2 cmne lak nk wat ek zura :p????? ngahahaha

@Mamat~Hahahaha, nakal la mamat ni, adakah perempuan nak buat gitu, gila ada la.

pernah jumpa tu pun saya nampak oun dari cermin pandang belakang kereta lelaki tu jln diseberang jalan dan menghampiri bus stand,Kat bas stand tu ada perempuan tak tau la..apa jadi..hehe

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More