30 October 2010

Bapa Cabul Anak Sendiri Selama 7 Tahun. Si Ibu Pula Hanya Mendiamkan Diri.


Apa nak jadi dengan si bapa ni. Sudahlah penagih dadah, pencabul lagi. Anak sendiri pun dia mahu cabul, gila seks ka? Kesian dengan budak perempuan tu (sekarang berumur 14 tahun), dia sudah dicabul oleh bapanya sejak 7 tahun lalu. Si ibu pula hanya mendiamkan diri. Teruk!

Bapa mangsa sering mengambil peluang menceroboh masuk ke bilik anaknya itu apabila semua ahli keluarga lain tidur dan ada kalanya pada sebelah pagi ketika ibunya pergi bekerja hingga dia tidak terdaya untuk melawan.

Si anak pula, sudah banyak kali cuba membunuh diri. Nasib baik ada ibu saudara dia, Kamisah yang prihatin. Dialah yang lapor polis sebab dia kasihan tengok anak saudaranya trauma. Tapi dia tidak berpuas hati dengan tindakan ibu mangsa yang mahu menarik balik dakwaan kerana dia tidak mahu suaminya ditangkap.


16 Sweet Roses!:

Ibu jenis apa pula ni yang tidak mau tulung anak sendiri?!!!...gila betul...

salam zura
Ya Salam.. bergegar kepala otak aku
dengar kes begini..
wish bila si syaitan ini masuk penjara
dapat seksaan yang teruk dari penjaga jail..
amin...

odoiii... ada juga bapa yg teruk mcm ni... mama dia pun dua kali lima jg..sanggup tul... haizz... harap2 anak tu tabah..

what?apa kejadahnya si ibu tarik balik?sayang tak bertempat tu huhu

p/s:TE ada tag kamu dlm mencari identiti blogger, kalau dah buat takpe hehe

@faruqi~Crazy bin pelik sudah ni, aduiiii, anak sendiri pun mau hantam.

@Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue~Bukan ibu lagi tu, sampah macam bapa budak tu juga, gila owh... :)

@Nur Misnan~Kasihan tu anak, trauma sampai cuba bunuh diri, haizzz, harap2 lepas bapa dia yg jahanam ni masuk penjara, hidup dia aman dan bahagia.

@Fantastic Ajane~Ya bah, nasib baik ada auntie dia (adik kepada bapanya), harap2 budak tu tidak tinggal sama parents dia lagi.

@tengkorakemas~Huarrggghhh, kecewa owh, kalau ibu sendiri pun tak support si anak, macam mana dia nak tabah menghadapi masa depan kan?

@Kuman Chaos~Sekarang ni banyak kes cabul and rogol anak, seram betul la.

Palui pnya mama tu! buat apa syg sama tu laki gitu tu!!

@Just~Mulau kan, lakinya tu penagih dadah, pencabul lagi, ish ish ish.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More