11 October 2010

7 Tips Elak Tetamu Yang Tak Diundang Datang Ke Rumah

Hai semua, hari ni saya kumpulkan beberapa tips untuk mengelak tetamu tak diundang datang mengganggu ketenteraman kita, kekeke!


TIPS 1
Jom alu-alukan kedatangan mereka dengan carpet yang serba "friendly" ini.
TIPS 2
Kalau dorang masih mahu masuk ke dalam rumah, mereka terpaksa menggunakan tangan mayat ini untuk mengetuk pintu rumah kita. 
 



TIPS 3
Masih mahu masuk rumah juga? Takpa, suruh dorang duduk atas kerusi yang ada tengkorak ni.
 


TIPS 4
Masih tak pulang-pulang lagi? Takpa, jemput dorang makan appetizer ni. 



TIPS 5
Nak minum? Offer dorang minum pakai gelas ni.



TIPS 6
Kalau dorang nak ke tandas, sure dorang tak stay lama2 lepas tengok langsir ni.
 


 TIPS 7
Dorang cuba buat rumah you all macam rumah sendiri? Okay letak tarantula mainan yang boleh digerakkan dengan remote control ni, gerakkannya ke tangan dorang masa dorang syok2 tengok tv. Sure dorang lari keluar dari rumah, hahaha!



2 Sweet Roses!:

agak2 lu..kedatangn gua nie diundang x?

@one2paii~Hehehe, kedatang mu fren amatlah diundang, thanks ya sudi visit and komen entry disini, terharu, huhuhu!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More