06 October 2010

6 In 1 Awards dari Mama JnJ! *Happy*







6 In 1 Awards:

1. Lovable Bloggers Award
2. Nice Blogger & Great Blog Special Award
3. Award Sebarkan Qaseh Sahabat
4. Kuat Makan Award
5. Interesting Blog Award
6. Friendly Blogger Award

Happy sangat2, sebab dapat awards 6 in 1 dari sis Mama JnJ. Hehehehe. Tak sangka pula dapat 6 awards sekaligus. Anyway, saya hargai pemberian awards ni, thanks ya sis. You're the best. Sini saya mau hug2 dulu.


Nah sudah saya siap peluk Sis Mama JnJ, so sekarang saya mau sebarkan VIRUS LOVE yang saya attach pada awards ni, ekekeke!

1. Angel Bear
2. Jom Santai Sekejap
3. Steph
4. Mel
5. Sumandak
6. Gen2Merah
7. Kuman
8. Adn

*Nasib baik Sis Mama JnJ dengan Sis Gee sudah dapat awards ni. Saya baru mo concang kasi masuk nama dorang ni, ekekeke! Kalau yang ada dapat some awards antara 6 tu, takpa, ambil lah lagi, hihihi, kira renew tu awards la ya... Wink wink!


Apa yang perlu dibuat? Senang jak, tolong bagi saya satu quotes yang paling kamu suka. Just quote diruang komen ya. Kalau kamu boleh buat sendiri pun bagus, ekekeke. Tapi saya mahu dalam Bahasa Inggeris ya. Saya mahu simpan di Page ALL ABOUT QUOTES! saya. Credit 100% goes to you. Then kamu boleh tag seberapa banyak kawan blogger yang kamu suka, no worries okay... :)



**UPDATED** Hai there, sapa2 yang nak link untuk award ni versi bling2 boleh dapat di SINI. Cantik oooo! Thanks to Adn sebab sudi share linknya... :)

18 Sweet Roses!:

wah cepat ooo..bagus2..mesti azura uda cool down kan? hehe
okeh tima kasih banyak2 sudi terim award ya!

OMG! Dapat award lagi...hehehe
Will do tomorrow, remind saya kio...
yahoooo....hehehehe

@Mama JnJ~Ya bah sis, berbunga-bunga hati sa ooo dapat award, thanks ah, ekekeke!

@Sumandak Kinabalu~Bah bulih ba, palan2 jangan susah, ehehehe! :D

wahhh... tengkiu pren... Nanti pelan2 sy buat aa... tengkiw

kuat makan award!!!! hadadaaaaa~ hahahahahahah

banyaknya kau punya award! hehehe

@Gen2Merah~Bulih bah, yang penting minta satu quotes jak, ekekeke! :)

@AngeL BeaR~Hahahaha, acara selingan bogia tu... :p

@suichi~Hahahaha, sis Mama JnJ yang kasi ni, hihihi :D

tqvm friend. Sy frame elok2 dalam blog sy nnt..
Always wish u all the best and may happines be yours..if not now, one fine day.

@jomsantaisekejap~Thanks fren, hehehe, sebab selalu sudi singgah n komen entry zura... :) You're the best! :)

tQ tQ heeee..... mau Quotes ya...?nanti Mel p korek2 quotes Mel yg original... heee

nah ni dia yg ori... lau mo yg lain ada tu ditumblr saya:

whether you believe in God or not, He’s here with us. Create all wonderful things around us but often, we as human being too greedy, too materialistic until we forget whats the simplest thing yet the most important thing in this world- it is love.


when greedy controlling someone’s life, selfishness will become permanent partner in crime…

sometimes ur past may hurt u until u lost ur hope… but ur bitter memories will become ur strength one day if u can overcome ur fear, overcome ur sadness, and try to be open with people surround u…

thank you very much... really like it... here's quotes for you... http://macamdikk.blogspot.com/2010/10/award-6-in-1.html

i think i found the original img for the award. just sharing... here's the url...

http://i886.photobucket.com/albums/ac66/Battosai23/Awards-Gallery.gif

@mel~Waaaah, thanks sis, suka suka suka, nanti saya share di page facebook ya, hehehe, ada masa share2la quotes sana :)

@adn~Bah, thanks ah, nanti saya p check, ekekeke! :) Happy blogging geng!

Ok azura, i create simple quotes for you. As i'm been working with accounts, so its related :-)

Life is about balancing.
Debit when you have good things,
Credit when things not as what you expected.
Somehow, you'll get profit with what you done but
someday, you'll loss it even how hard you worked.
Your friendship and love will always be trial as to know your truth flows of honesty, loyalty and sincerity.
You make income when the loves groom and it will be your expenses when it gloom.
Life is just not about loan. It just not about asset. It just not about sharing.
Life is about how well you balance it all.

@jomsantaisekejap~Waaaaaaaaahhhhh! Smartnya quotes ni, thanks dear, wink wink, sekarang juga saya upload di ALL ABOUT QUOTES!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More