14 September 2010

Status Nuffnang jadi Non-Gelihati Lagi :'(


Haizzzz, apa lagi yang saya buat salah ni ya? Sedihlah. Saya baru jak tambah satu blog baru, tiba2 tadi saya buka, duit BE drop lagi, rupa2nya status Nuffnang dah jadi Non-Gelihati lagi. Saya dah hantar ticket ke Nuffnang, tengoklah apa jawapan dorang, nanti saya share dengan you all, supaya you all tak bodoh macam saya ni.

Penatlah. Rasa nak buang je Nuffnang ni.

Saya nak tukar template, bahagian slide show buat hal, benci saya tengok, backup template saya yang asal saya dah buang, totally stupid! Sigh... So you all JANGAN modified template before backup template okay, and simpan baik2, some days you might need it! Jangan jadi macam saya ni. Template hancur, Nuffnang jadi Non-Gelihati lagi.

Such a bad hair day today, sniff sniff!

8 Sweet Roses!:

mandak..kdg2 klu kita buka more thn 1 blog gna emel addrs yg sama utk akaun nuff kita pun mcm tia bleh..ada my fren ckp las time tu tpi tia tau btul ka tidak...sabar ko mandak....pasni ko berjuang lagi..kekeke

sa pun jdi mcm 2 ari 2 mandak... tp skg back to normal for gud da... sa wrote to them.mumgkin sbb ko buka blog baru 2 tau... satu lg any blogs under email yg sama but jarang2 buka akan buat status kita p ordinary tau... cheers ja ko ba.. relaks kio.. :)

@Gee~Yakah? Buduhnya sa tia tau, huhuhu, saya suda hantar ticket pertanyaan, nda da pun dorang jawab, sob sob sob...

@Fantastic Ajane~Huhuhu, soi betul ooo sa ni, kekeke, thanks ah kasitau, sudah sa delete blog kedua sa tu, takut suda sa ooo... :)

@DaHLia~Pening kepala saya sis Dahlia hahaha!

Begini... saya pun pernah hadapi masalah yang sama... saya cadangkan apa kata kamu buat support ticket di sini : http://www.nuffnang.com.my/help/

bagitau la masalahmu.... dorang akan balas dan bagitau masalahnya kenapa status kamu demote dari glitterrati pg ordinary...

Hope everythings fine...

Adry @ http://www.adrysabry.com

@Adry~Baccat owh, tapi semalam sudah jagi gelihati, tadi pagi check balik, jadi lagi dia ordinary, bosan betul oooo, sudah ku tulis ticket tu tanya apa masalah, tunggu jawapan la ni, lama betul juga bah...

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More