10 September 2010

Slownya Line Internet Hari Ni!


74

Holla guys, macam mana dengan raya you all? Mesti best kan? Sorry sangat2 sebab zura tak sempat blogwalking hari ni, slownya line Celcom Broadband, sedihlah, uhuhuhu. If you need anything, jangan lupa jot down dekat shoutbox, esok kalau line broadband dah okay, akan saya balas, ngeh3x!

Semua sihat? Perut kenyang tak? Ehehehe, jangan makan lebih2, nanti sakit perut pula. Apa menu raya you all hari ni? Ramai tak tetamu datang?

Oh ya, hari tu saya ada bagitau yang status Nuffnang saya jadi non-gelihati kan? Pagi tadi saya check, dah jadi Gelihati, penantian selama 4 hari dah berakhir, hahaha. Tapi sedihlah, sebab duit BE yang dah terkumpul lama tu tak dapat credit balik, so kena start all over again. Takpelah, at least lain kali saya tak akan buat silap lagi, uhuhuhu, you guys pun sama tau, jangan buat silap, refer post Jawapan Dari Nuffnang Untuk Masalah Saya untuk penjelasan lebih lanjut.

Hari ni saya tak dapat pun pergi beraya, kurang sihat, suara langsung tiada, sakit kepala. Memang hilang mood nak beraya. So saya stay dekat rumah jak ni. Bestfriend saya si darnih, pao and santa, mesti marah ni, uhuhuhu. Apa nak buat, saya tak larat nak beraya. Makan pun tiada selera. Ampunkan zura wahai sahabat2 ku, uhuhuhu.

Okaylah guys, panjang pula bebelan saya malam ni, ihihihi! Saya dah start ngantuk ni, baru je lepas makan ubat tadi.

P/s: Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin! Minta2 sikit kuih. Jangan lupa duit raya sekali, kekeke!

2 Sweet Roses!:

Check your e-mail.

Together as One, Tawau Bloggers Unity

http://www.tawaubloggers.com

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More