20 September 2010

Siapa Suka Simpan Quotes? Boleh Share?

Hai semua, saya tengah dalam proses mengumpul seberapa banyak quotes untuk disimpan dalam blog baru saya. Saya ni memang gila quotes, sebab sometimes baca quotes2 ni, rasa bersemangat pula, huhuu.

Kebetulan ada kawan2 saya suruh saya hasilkan satu buku atau website untuk himpunkan semua quotes2 yang saya simpan. Sebab dulu saya suka post dekat Facebook, then saya dah buat Fan Page ALL ABOUT QUOTES! untuk post quotes yang saya jumpa setiap hari, tapi kalau post disitu, readers susah nak baca quotes yang lama2, so I decided buat satu blog khas untuk quotes2 ni. Lagi senang sebab kita dapat simpan by each categories.

So sapa2 yang ada quotes untuk di share, letak diruangan komen ya, please guys, need your help ni. Credit of the quotes will be yours. Kan bagus share2, so others pun dapat manfaatnya.

Saya yakin ada ramai bloggers diluar sana pun gila quotes macam saya, dan dorang lebih berbakat sebab dapat hasilkan quotes sendiri, hihihi.

Tak kisahlah you all cipta sendiri, atau pun dapat dari orang lain, pun boleh, pokoknya asalkan adalah, hahaha! Thanks ya!


Jangan lupa include:
Nama:
URL:
Quotes (Letakkan Nama Authors jika ada):


P/s: Kalau nak share dekat Facebook Fan Page pun boleh. Sharing is caring! <3

2 Sweet Roses!:

Hi and salam to you..

"Present to inform, not to impress; if you inform, you will impress." - Fred Brooks

nazeta.blogspot.com

@nazeta~Thanks Nazeta! Shared already here: http://www.facebook.com/pages/All-About-Quotes/130537686967981

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More