29 September 2010

Orang Yang Suka Timbulkan Isu Sensitif Di Facebook Perlukan Bantuan Pakar Sakit Jiwa. Setuju?


Kesian dengan orang macam ni. Tiada isu, sengaja timbulkan isu sensitif. Best ka cari pasal? Best ka kalau tengok orang marah and komen maki2? Mentang2 guna FAKE PROFILE, suka sakitkan hati orang. Tapi saya rasa kan, orang2 macam ni perlukan bantuan pakar sakit jiwa. Maybe hidup dorang ni kosong. Maybe dorang ni tiada kawan, so sengaja ambil perhatian orang dengan cara macam ni.

Hey freaks, go get some help...


Fake Profile - Profile yang guna gambar and identiti orang lain. Semua info adalah palsu.


10 Sweet Roses!:

susah jgk orang mcm ni. x alert dgn sensitiviti. patutnya berucaplah sesuatu yg bawa keamanan

@Sasa Al-Sharif~Entahlah, sengaja cari pasal, dia rasa happy kot tengok orang gaduh sana, gaduh sini...

teruknya! >:O langsung tak sensitive. mcm la dia beriman btul. org yg beriman takkan buat kacau atau carik pasal mcm dia. dahlah guna gambar/nama palsu lg tu . sedih btul ke hidup dia tu.

@Mahira's Photography.~Betul cakap kamu, thanks ya sudi bagi pendapat dan nasihat, saya sangat hargai semua sahabat2 blogger yang sudi visit n komen blog saya ni :)

ermmm...susah mo cakap... mo convert org tapi diri sendiri belum tentu cukup ilmu dlm agama sendiri...teringat kata kwn saya... iman kita takkan mengembang kalau kita convert agama lain... but no offense to any religions... its was a thought to share with... :) apa pun... kuantiti banyak tak bermakna semuanya berkualiti..

@mel~Ya kan sis, nasib baik sekarang ada kurang sikit kecoh pasal isu agama ni, harap2 rakyat Malaysia ni matanglah, dapat menilai mana baik mana buruk, jangan terpedaya dengan orang yang suka jadi batu api ni.

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More