13 September 2010

Lagi Bayi Dibuang Dalam Beg Sampah Di Airport!


Kasihan baby ni, nasib baik ada orang perasan ada baby yang masih hidup dalam beg sampah tu. Kejam juga orang yang buang baby ni. Lepas beranak trus buang, uiii, kuat juga perempuan ni? Wonder woman ka? Orang lain lepas beranak perlu rehat, dia terus blah macam tiada apa2 jak. Pelik ooo. 




P/s: Pergi melancong, sambil beranak & buang anak, pelik kan? Kalau tak mau, kenapa mau bikin anak? Palui!
Si zura kurang sihat, sob sob...

2 Sweet Roses!:

Sa benci orang buang bayi....kalau teda mo pun kasi letak la di church ka, kuil ka, masjid ka..tpt yg orang bole jumpa...ni buang sana tong sampah...apa mo jadi sama orang sekarang....

@AngeL BeaR~Sa heran bah sama dorang ni, pandai bikin jak, ingat sedap jak, nah, akibatnya tak mau tanggung, kenapa mau kasi lahir kalau untuk dibuang jak? Bagus dia kasi gugur awal2 drpada dia mau bawa perut 9 bulan and lepas tu bunuh or buang anak, paluiii gia!

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More